Kétségtelen, hogy hatalmas élmény az elektromos autózás. Aki először tapasztalja a hangtalan suhanást, a végtelenül csendes és rezzenéstelen működést vagy az azonnal rendelkezésre álló nyomatékból fakadó elementáris gyorsulást, az többé nem felejti és újra és újra minduntalan át akarja élni. Pontosan erre az érzésre mára egy komplett szolgáltatói ágazat épült ki.

A Teslák képviselik a villanyautók csúcsát, mind technológiailag, mind menetteljesítményeiket illetően messze a konkurencia fölé tornyosulnak. Ennek megfelelően, ha valaki át szeretné élni, milyen érzés egy elektromos autó volánja mögött ülni, milyen érzés feltartóztathatatlannak lenni az utakon, keresve sem talál jobbat az amerikai gyártó autóinál.

A Tesla élményvezetés a valóságban, az elnevezése ellenére a legtöbb esetben egy rövid városi autókázást jelent, de persze vannak olyan szolgáltatók, akiknél versenypályán is kipróbálhatod magad, ahol ellenőrzött körülmények között biztonságosan feszegetheted a határaidat - de ez a ritkább. Kétségtelen, hogy bármelyiket is választod, nagy élményben lesz részed, testközelből is megtapasztalhatod a különleges Tesla-élményt. Szerintünk van azonban egy nála sokkal jobb opció is.

Az egyik probléma ezekkel a programokkal, hogy jellemzően 30, de maximum 90 percesek, ha pályán mész, akkor néhány körösek csupán, aminek tükrében igencsak magas áron mérik őket. Az alapcsomagok általában 30-50 ezer forinttól indulnak, ha pedig másokkal is megosztanád az élményt, akkor akár 80-90 ezer forintot is ki kell fizetned érte. Valljuk be, ez nem kevés pénz mindössze egy kis ízelítőért.

A másik probléma, hogy folyamatosan ülnek melletted, hiszen nem gondolhatod, hogy a szolgáltatók csak úgy odaadják a nagyértékű autókat. Egy szigorú instruktor az élményvezetés során végig árgus szemmel figyeli minden mozdulatodat. Ez persze érthető, hiszen nagyteljesítményű, hihetetlen dolgokra képes autókról van szó, ráadásul versenypályán csak így garantálható a biztonságod, de azért látható, hogy ez nem ugyanaz, mintha egymagad szabadon ismerkedhetnél meg az autóval. Szóval a Tesla élményvezetés helyett minden szempontból sokkal jobban megérheti Teslát bérelned, igaz, ekkor versenypályára nem mehetsz.

A prémium kategóriás autók értékesítésével foglalkozó Magyar Autókereskedőház Zrt. (MAH Zrt.) évtizedes tapasztalatával áll az ügyfelek rendelkezésére, szolgáltatásai pedig immáron kiegészülnek Tesla bérlés lehetőségével is. Áraik barátiak és rugalmasak, a bérlési feltételek pedig rendkívül kedvezőek, így valóban széles kör számára elérhető a szolgáltatás. Az autók vihető rövid-, de hosszabb távra is, a kaució egyáltalán nem vészes és még napi kilométer korlátozás sincs!


A táblázatot a cikk végén lévő galériában tudod kinagyítva megtekinteni!

Ami a flottát illeti, Tesla Model 3 Long Range és Performance típusokat lehet bérelni jelenleg, az árak pedig 35 990 Ft/naptól indulnak a Long Range hosszabb távú, 7+ nap időtartamú bérlésekor, de legfeljebb 48 990 forintot kell fizetni naponta, ha valaki csak 2-3 napra vinné a Performance-t. Látható, hogy a Tesla élményvezetést kínáló szolgáltatók sem áraikkal, sem feltételeikkel nem rúghatnak labdába a MAH Zrt. Tesla bérlés szolgáltatása mellett.

A bérlés előnyei:

  • az autó megismeréséhez, az élmény befogadásához valójában nem elég 30-90 perces élményvezetés
  • ha bérelsz, az élményvezetés áráért egy egész napra tiéd lehet az autó
  • ár-érték arányban messze jobban megéri a bérlés
  • nem ül melletted senki, szabadon megismerkedhetsz az autóval
  • korlátozásmentesen mehetsz bárhová, akár országhatáron túlra is*
  • bárkinek megmutathatod az autót, az élményt korlátlan számú ismerősöddel megoszthatod
  • a Tesla élményvezetés a Koronavírus elleni védekezés részeként - a kormány határozatával összhangban - jelenleg szünetel

*A Tesla bérlés konstrukcióiról és a bérlés pontos feltételeiről érdeklődj a MAH-EV webolalán!

Ha nem csak bérleni szeretnél, hanem komolyabban is érdekelnek a Teslák, nézz szét bátran az oldalon, amennyiben vásárlási szándékod is lenne, a MAH Zrt. kollégái készséggel állnak a rendelkezésedre a +36-20-666-8888-as telefonszámon vagy az info@mahzrt.hu emailcímen

Ha a legfontosabb tudnivalókra vagy kíváncsi a Tesla Model 3-ról, akkor tekintsd meg az alábbi videót!