Tesla rajongó vagy? Már rövidnadrágot is vehetsz tőlük!

Közzétéve:
2020-07-07, 10:27

Elon Musk az autóipar után a ruhabizniszben is első akar lenni.

Piros színű szaténrövidnadrágot lehet vásárolni a Tesla webshopban. A S3XY feliratú ruhadarabbal Elon Musk a cég részvényeinek sortolásával foglalkozóknak szeretne üzenni. A hírt a kaliforniai vállalat vezérigazgatója jelentette be a Twitteren.

s3xy feliratú Tesla short

Elon Musk többször is felszólalt a spekuláns befektetők ellen. A Tesla részvényei a múlt héten rekordmagasságba kúsztak fel, a csütörtöki tőzsdenapot 1.208,66 dolláron zárták.

A Tesla internetes oldala szerint a rövidnadrág 69,420 dollárba kerül (igen, 69,420), ami átszámítva potom 21 ezer forintnak felel meg. Az utolsó három számjegy Elon Musk 2018-as tervére utal, amikor részvényenként 420 dollárért szerette volna privatizálni a vállalatot. Az amerikai Tőzsdefelügyelet akkor pert indított Musk ellen, emiatt az üzletember lemondott a Tesla elnöki posztjáról.

s3xy feliratú Tesla short
A piros szaténnadrág hátulján aranyszínű S3XY felirat szerepel, az elején pedig egy kisméretű Tesla-logó látható

A koronavírus-járvány negatív hatásai ellenére a kaliforniai autógyártó 90 650 modellt értékesített a második negyedévben, ezzel minden várakozást felülmúltak. A zászlóshajó Model Y megrendeléseit már elkezdték kiszállítani, miközben épül a Tesla gigagyára Németországban. Az elemzők szerint Elon Musk cége hamarosan bejelentheti, hogy a vállalat a negyedik egymást követő nyereséges negyedévén van túl.

Te vennél Tesla rövidnadrágot?

Frissítés: A friss hírek szerint már el is fogyott a készlet.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A Tesla Motors története
2017. január 25.
Minden autógyárnak megvan a maga kis története, de nincs még egy olyan, amelyik úgy és annyira változtatta meg a világot, mint a Tesla
Elképesztő lett a legújabb Tesla
2017. november 17.
Elon Musk bemutatta a Tesla legújabb gyermekeit és nem okozott csalódást. A Tesla Roadster elképesztő teljesítményre képes. A gyártó kamionjáról is lehullt a lepel.

További hírek