Többszáz diót talált a motorháztető alatt egy nő Amerikában

Közzétéve:
2019-10-10, 14:16

Kellemetlen meglepetés fogadta a Kia Sorento tulajdonosát.

Társszező: Hajdu Balázs

Soha nem jelent jót, ha az autód furcsa hangokat hallat és még szokatlanabb szagokat áraszt. Egy Pennsylvania államban élő nőt sokkoló meglepetés várta a Kia Sorento típusú járművének motorterében.

Chris Persic egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy felesége telefonon mondta el neki, hogy valami súlyos probléma adódott a crossoverével. A férfi azt tanácsolta párjának, hogy nyissa fel a motorháztetőt. A nő meglepetten tapasztalta, hogy a motorburkolatot teljes mértékben dió és fű fedi.

dió és fű fedte motortér
Elképszető látvány fogadta a motorteret felnyitva az amerikai hölgyet

Chris Persic-nek egyébként is meg volt a maga baja, hiszen saját járműve is műszaki gondokkal küszködött. Az autó gyorsításkor rángatott és világított a műszerfalon az a bizonyos „check engine“ lámpa. A férfi kocsiját vontatni kellett, majd autót bérelt, és a feleségéhez sietett. Ezt követően eltávolították a nagyjából 200 diót a motortérből. Ez körülbelül egy óra alatt sikerült nekik, majd a Sorentót egy helyi szervízbe szállították.

Úgy tűnik, hogy a család mindkét járműve egy mókus áldozatává vált. A rágcsáló átharapta az üzemanyag-befecskendező csövet Chris pickupján, a Sorentót pedig téli raktározóhelyként használta.

A történet hamar elárasztotta az internetet, Chris Persic már a CNN-nek is beszélt az esetről. A felesége által érzett égett szagot valószínűleg néhány pörkölt dió okozta, a szervízben további diószemeket távolítottak el a Sorentóból. A szerelők elmondása alapján egy fél szemeteskukát tudtak megtölteni dióval.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Megérkezett az első Bugatti Chiron az USA-ba
2017. augusztus 21.
Az új tulajdonos ráadásul a Pebble Beach-en rendezett autóshow-n vehette át napjaink legerősebb szupersportautóját, az egyik legdrágább autót, amit újonnan lehet venni, Bugatti Chiront
A COTA története
2017. október 04.
A Circuit of the Americas egy Texas állam Austin városa mellett elhelyezkedő modern versenypálya. Jelenleg az egyetlen helyszín az USA-ban, ahol F1-es futamot rendeznek.

További hírek