Tojással dobáltak meg és festékkel öntöttek le egy rosszul parkoló autót Londonban

Közzétéve:
2019-12-06, 10:28

Alaposan pórul járt a renintens Lexus tulajdonos

Társszerző: Hajdu Balázs

Fehér festékkel öntöttek le és tojással dobáltak meg egy parkoló autót London nyugati részén. A fekete Lexust a reggel munkába induló Alasdair Duncan vette észre, számolt be az esetről a Metro. Az elkövető az autó szélvédőjén hagyott egy cetlit, a következő szöveggel:

„Szarul parkolsz, legközelebb figyelj másokra is”.

trágár felirat a szabálytalanul parkoló autón

Az autó mögött alig több mint 1 méter hely maradt, ezért egy másik jármű már nem férhetett be. A 48 éves Duncan elismerte, hogy az illető rosszul parkolt, ezzel együtt túlzásnak érzi ezt a reakciót.

„Ez egy őrültség, nem igaz? Valami nincs rendben annak a fejében, aki ilyet csinál. Talán ismerik egymást, lehet, hogy volt már nézeteltérésük korábban. Nem tudjuk, hogy a cetli és a festékes akció ugyanahhoz a személyhez fűződik-e, de feltételezzük, hogy igen. A festék még meg sem száradt, amikor láttam, úgyhogy friss akcióról van szó. Ahogy a posztom alatt sokan írták, a figyelmetlen parkolás miatt egy másik autó már nem fért volna oda. Voltak, akik sajnálatukat fejezték ki, ám a többség kárörvendően szólt hozzá az esethez” - mondta Alasdair Duncan.

Az autóra fehér festéket borítottak, valamint egy figyelmeztető cetlit is hagytak a szélvédőn
Az autóra fehér festéket borítottak, valamint egy figyelmeztető cetlit is hagytak a szélvédőn

Amikor Duncan délután egy óra környékén ismét a helyszínen járt, az autó változatlan állapotban állt a helyén. A 48 éves férfi a Facebookon tette közzé a történteket. Posztja alatt már többszáz hozzászólás gyűlt össze.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Ace Ventura szabálytalanul közlekedik
2019. május 31.
A harmincas korosztály figyel a legjobban a sebességkorlátozások betartására és a biztonsági öv használatára - derült ki a K&H felméréséből.
jegyhúzás parkolóautomatából
2019. június 14.
A felsorolt jóságokat egy telefonos applikációnak köszönheted, mely nem csak a te, hanem sok más autóvezető életét is könnyebbé teheti  

További hírek