Tolatás közben borult fejre egy 100 lóerős Lada

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-06-18, 13:14

A sofőr tapasztalatlansága csúnyán visszaütött.

Alaposan beégett az az orosz rendőr, aki a Lada Vestájával megpróbált tolatás közben leírni egy 180 fokos fordulatot, hogy utána menetirányba állva tovább menjen. A látványos mutatvány csúfos kudarcba fulladt, mert az autó a függőleges tengelye körül is megpördült, így előbb a fejére, aztán a kerekeire borult. Szerencsére a legénység sérülés nélkül megúszta a kalandot.

Az eset egy rendőrségi bemutatón történt, az esemény szóvivője később azt mondta, hogy hiba csúszott a tervbe, elismerte, hogy a tapasztalat hiánya vezetett a megpördüléshez.

Az AvtoVAZ 2014 nyarán leplezte le a Lada Vestát, amelyben egy 1,6 literes szívómotor felel a 100 lóerős teljesítményért.   

Forrás:

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
WTCR és Nagy Futam – programajánló a hosszúhétvégére
2018. április 26.
Nagy dömping lesz április végén és május elsején, a Hungaroringre látogat a bombaerős WTCR, május elsején pedig Max Verstappen F1-es autójától lesz hangos Budapest belvárosa.
Visszatért egy klasszikus – interjú Pataki Andrással a LADA Hungary Kft. cégvezetőjével
2018. március 19.
A LADA egy olyan márka, mely minden bizonnyal sokakban kedves emlékeket ébreszt fel. Most új köntösben tért vissza, és kijelenthető, hogy ez már nem az, ami volt.
baleset mosonmagyaróvár
2019. június 14.
A 22 éves D. Zoltán elfutott a rendőrök elől, de hamar utolérték. Mint kiderült, öt járművezetéstől való eltiltás van érvényben vele szemben.