2019. szeptember 23. | 11:06

Hétfő reggel ez jönne velem szemben, én tuti gyalog mennék tovább...

A massachusettsi Cape Cod-ban egy Ron nevű embernek van egy Chevrolet kisteherautója, amely úgy néz ki, mintha tolatva menne előre. De ez csak a látszat, megfordította a kasztnit az alvázon, mesélte.

A következő videóban látható, hogy a teherautó tulajdonosa felemelte a kasztnit, körbeforgatta és visszatette. Ez a művelet könnyűnek hangzik, de nem az, ugyanis négy évet vett igénybe, sőt kapott rendszámot is, így közúti közlekedésre alkalmasnak lett nyilvánítva.

Mindenre gondolt emberünk, az eredeti irányjelzőket féklámpákká alakította. Sajnos a belső térről nincs fotó, így az egyetlen, amihez viszonyítani lehet, hogy minden fordítva van benne. Tehát a kormánykereket, a pedálokat és más lényeges alkatrészt is áthelyeztek. Az oldalsó tükröket is átpakolták, hogy használhatók legyenek.

Továbbá az is kardinális kérdés, hogy az erőforrás továbbra is a motorháztető alatt maradt-e vagy a platóból vett el értékes rakodóterületet.

El tudom képzelni, hogy a mindennapi közlekedésben milyen meghökkentő lehet. Látod, hogy mozog, de még sem úgy, ahogy kéne. Valószínűleg ez lehetett Ron szándéka, mikor kitalálta ezt a projektet.