2022. augusztus 26. | 19:49

Furcsa jelenséget leplezett le a felvételt készítő személy.

Tankolás végeztével általában az ember egy határozott mozdulattal a helyére teszi a pisztolyt, majd fizet és végül távozik. Nem így tett az a magyar autós, aki augusztus 24-én szerdán töltött fel egy videót, amelyen egy Shell kúton 95-ös benzint töltött az autójába 10,08 liternyi üzemanyagot, majd kivárt, hogy mi történik.

A pisztolyt az égnek tartva figyelte, hogy a számláló mozdulatlan marad, vagy pörög-e tovább. Arra lett figyelmes, hogy bár a pisztolyból nem jött üzemanyag, a számláló mégis szép komótosan elkezdett egyre nagyobb értéket mutatni. Fél perc alatt 0,05 liternyi üzemanyagot számolt fel a rendszer úgy, hogy a pisztolyból szemmel láthatóan egy csepp benzin sem távozott. A videó ide kattintva is elérhető.

Átvágják az embereket!!!

Közzétette: Gábor Szabó – 2022. augusztus 23., kedd

A videó feltöltője szerint a kutasok azt mondták, azért történt, mert ment még a szivattyú. Az Index által közzétett cikkre reagált a Shell Hungary Zrt., amely elismerte, hogy műszaki hibára utalnak a képsorok, csütörtökön meg is szüntették a hibát. A tévesen felszámolt mennyiség okán elnézést kértek, és jelezték, hogy készek kártalanítani az autóst. Egyúttal felhívták a figyelmet, hogy senki se tesztelje a töltőállomásokon a pisztolyokat a videóban látható módon, mert ez a gyakorlat balesetveszélyes lehet.

Nyitókép: Alapjárat