szombat - 2023. szeptember 23.
19.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A tűzoltás után a tréleren is lángra kapott a Soroksáron kigyulladó BMW

2021. szeptember 09. | 13:03

Soroksár után Csepelen is megnyaldosták a lángnyelvek az X6-ost.

Szeptember 6-án délután öt személyautó (köztük egy BMW) gyulladt ki Budapest XXIII. kerületében, a Bevásárló utca közelében, egy szupermarket parkolójában. A helyszínről szerda délután elszállított X6-os aztán újra kigyulladt, ezúttal Csepelen, közölte a Baleset-info.hu.

A BMW X6-os utasai éppen vásároltak, amikor a terepjáró kigyulladt. A lángok aztán még négy másik járműre (egy Toyota, egy Škoda Octavia kombi, egy Volkswagen Lupo és egy Honda Civic volt még érintett a történetben) és egy bevásárlókocsi-tárolóra is átterjedtek, a tűzoltók négy fecskendővel tudták csak megfékezni a tüzet.

Szerda délután az egyszer már szénné égett BMW újra lángra kapott, mégpedig Csepelen. A Baleset-info.hu beszámolója szerint az autómentő sofőrje a II. Rákóczi Ferenc úton, a HÉV végállomásnál közlekedve arra lett figyelmes, hogy a platón szállított gépjármű ismét füstölni kezd. A járművezető amilyen gyorsan csak tudta, leemelte a BMW-t a trélerről és értesítette a hatóságokat, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai poroltóval fékezték meg a felcsapó lángokat.

A portál úgy tudja, hogy a soroksári tűzoltás után elmaradt az autó áramtalanítása, Csepelen az akkumulátor környéke gyulladt ki.

Három évvel a gyári ellenőrzések kezdete után még mindig sok dízel BMW gyullad ki váratlanul, menet közben. Hogy lehet megelőzni az öngyulladást, és mikor jár kártérítés a kiégett autók gazdáinak? Zách Dániel utánajárt a legfontosabb információknak, amelyeket Kámány Andi prezentál neked ebben a hangoscikkben.

Magyar győzelmekkel zárult a Swift Cup Europe 2021-es idénye Bizonytalanná vált a kombi modellek jövője a Mercedesnél

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!