Az Alapjárat 2016. október 26-i indulása óta átesett már egy-két ráncfelvarráson, most ismét erre került sor. A jól ismert bordó-fekete-fehér színvilág és az oldal alapvető felépítése marad, csupán szellősebbé és áttekinthetőbbé tesszük weboldalunkat néhány új funkció kíséretében.

Mi változik a weboldalon?

A felső menürendszert leegyszerűsítettük, 5 fő menüpont kapott helyet asztali nézetben, míg tableten és mobilon a jól ismert hamburger menüből éred el tartalmainkat.

A betűméret egységesen nagyobb lesz, beleértve a címeket, alcímeket és a cikkek törzsszövegét is. A cikkek végén azonnal megtalálod a komment szekciót, hiszen kíváncsiak vagyunk, mi a véleményed az autóipar híreivel, fejleményeivel kapcsolatban.

Ha van egy kis időd, és nem csak egy cikkre vagy kíváncsi, írásaink alatt esztétikusabb formában láthatod a jövőben a tematikailag kapcsolódó írásokat. Asztali nézetben a jobboldali hasábban kaptak helyet legfrissebb írásaink, ezen felül ajánlott cikkeink közül is szemezhetsz, a lap alján pedig népszerű hashtagek közül válogathatsz. Ha mobilról böngészed virtuális hasábjainkat, a cikkek alatt a kapcsolódó irományokat, a legfrissebb híreket és az ajánlott cikkeket találod egymás után.

okostelefont böngésző nnő

Milyen új funkciókat kap az oldal?

Az egyik legfőbb újdonság a Média menüpont alatt található, melyen belül három különböző kategória lapul. A képek alatt megtalálsz minden fotógalériát amit készítettünk, legyen szó eseményről vagy tesztautó fotózásról. A videók fül alatt pedig azokkal a kisfilmjeinkkel is találkozhatsz, amiket eddig csak YouTube csatornánkon találhattál meg. Mostantól nem kell elnavigálnod az Alapjárat webhelyéről, mindent megtalálsz egy helyen! Hát nem nagyszerű?

A másik hasznos újítást a Kalkulátorok oldalon találod. A következő adókat és díjakat tudod könnyedén, néhány alapvető adat megadásával kiszámítanod:

  • Személyautó regisztrációs adó
  • Motorkerékpár regisztrációs adó
  • Gépjármű átírás
  • Eredetiségvizsgálati díj
  • Teljesítményadó
  • Cégautó adó

Hamarosan szöveges leírással is szolgálunk a kalkulátorok működése kapcsán, ha kérdésed van ennek kapcsán, akkor tedd fel nekünk e-mailben vagy a Facebookon! Ha van még valamilyen ötleted, amit eddig nem valósítottunk meg, azt is örömmel várjuk!