Új kinézetet kap az Alapjárat weboldala

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-03-28, 08:01

Letisztultabb lesz az új felület, mely néhány hasznos funkcióval gazdagodik

Az Alapjárat 2016. október 26-i indulása óta átesett már egy-két ráncfelvarráson, most ismét erre került sor. A jól ismert bordó-fekete-fehér színvilág és az oldal alapvető felépítése marad, csupán szellősebbé és áttekinthetőbbé tesszük weboldalunkat néhány új funkció kíséretében.

Mi változik a weboldalon?

A felső menürendszert leegyszerűsítettük, 5 fő menüpont kapott helyet asztali nézetben, míg tableten és mobilon a jól ismert hamburger menüből éred el tartalmainkat.

A betűméret egységesen nagyobb lesz, beleértve a címeket, alcímeket és a cikkek törzsszövegét is. A cikkek végén azonnal megtalálod a komment szekciót, hiszen kíváncsiak vagyunk, mi a véleményed az autóipar híreivel, fejleményeivel kapcsolatban.

Ha van egy kis időd, és nem csak egy cikkre vagy kíváncsi, írásaink alatt esztétikusabb formában láthatod a jövőben a tematikailag kapcsolódó írásokat. Asztali nézetben a jobboldali hasábban kaptak helyet legfrissebb írásaink, ezen felül ajánlott cikkeink közül is szemezhetsz, a lap alján pedig népszerű hashtagek közül válogathatsz. Ha mobilról böngészed virtuális hasábjainkat, a cikkek alatt a kapcsolódó irományokat, a legfrissebb híreket és az ajánlott cikkeket találod egymás után.

okostelefont böngésző nnő

Milyen új funkciókat kap az oldal?

Az egyik legfőbb újdonság a Média menüpont alatt található, melyen belül három különböző kategória lapul. A képek alatt megtalálsz minden fotógalériát amit készítettünk, legyen szó eseményről vagy tesztautó fotózásról. A videók fül alatt pedig azokkal a kisfilmjeinkkel is találkozhatsz, amiket eddig csak YouTube csatornánkon találhattál meg. Mostantól nem kell elnavigálnod az Alapjárat webhelyéről, mindent megtalálsz egy helyen! Hát nem nagyszerű?

A másik hasznos újítást a Kalkulátorok oldalon találod. A következő adókat és díjakat tudod könnyedén, néhány alapvető adat megadásával kiszámítanod:

  • Személyautó regisztrációs adó
  • Motorkerékpár regisztrációs adó
  • Gépjármű átírás
  • Eredetiségvizsgálati díj
  • Teljesítményadó
  • Cégautó adó

Hamarosan szöveges leírással is szolgálunk a kalkulátorok működése kapcsán, ha kérdésed van ennek kapcsán, akkor tedd fel nekünk e-mailben vagy a Facebookon! Ha van még valamilyen ötleted, amit eddig nem valósítottunk meg, azt is örömmel várjuk!

További autós hírek

Az eset Lengyelországban történt a napokban. A felvételen az látható, ahogy egy 15 éves lány megpróbál átkelni este a zebrán,…

30 ezer forintos bírságot is kaphat az, aki indokolatlanul használja a ködlámpát, aki pedig többször is megszegi ezt a szabályt,…

“FIGYELEM! Édesapám s jómagam kollégája és egyben nagyon jó barátunk súlyos MENTŐBALESETET szenvedett a mai napon Pusztaszabolcson és nagyon sok…

Oroszországban, Szamara városában,  az Olvi nevű olajtársaság találta ki a nem kis “forgalmat” generáló akciót. Ingyen adták a benzint, de…

Alkoholmámorban úszó sofőrre hívták ki a rendőröket a Népligetben – számoltak be a ripost-nak szemtanúk. Szerda délután a 9. kerületben,…

Kapcsolódó írások

Opel Astra 2019
2019. július 05.
Az Opel már hónapok óta teszteli a frissített Astra szériát, mely végül csak-csak bemutatkozott hivatalosan is!
Ercole Spada - Zagatótól a BMW-ig
2018. január 04.
Ercole Spada az olasz autó-formatervezés egyik atyja, aki az Aston Martin, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, sőt a BMW dizájnereként is maradandót alkotott. Egy élő legenda története.
A tervek mestere: Jason Castriota
2018. február 12.
Jason egy igazi zseni, akinek sorsa nem is lehetett volna más, csak az autótervezés. Munkáinak köszönhetően örökre beírta nevét a formatervezés történelemkönyveibe.
Seat EV koncepcio
2018. október 31.
Ezzel szeretnék jobban megkülönböztetni autóikat a többi Volkswagen-csoportos társuktól