Új kinézetet kap az Alapjárat weboldala

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-03-28, 08:01

Letisztultabb lesz az új felület, mely néhány hasznos funkcióval gazdagodik

Az Alapjárat 2016. október 26-i indulása óta átesett már egy-két ráncfelvarráson, most ismét erre került sor. A jól ismert bordó-fekete-fehér színvilág és az oldal alapvető felépítése marad, csupán szellősebbé és áttekinthetőbbé tesszük weboldalunkat néhány új funkció kíséretében.

Mi változik a weboldalon?

A felső menürendszert leegyszerűsítettük, 5 fő menüpont kapott helyet asztali nézetben, míg tableten és mobilon a jól ismert hamburger menüből éred el tartalmainkat.

A betűméret egységesen nagyobb lesz, beleértve a címeket, alcímeket és a cikkek törzsszövegét is. A cikkek végén azonnal megtalálod a komment szekciót, hiszen kíváncsiak vagyunk, mi a véleményed az autóipar híreivel, fejleményeivel kapcsolatban.

Ha van egy kis időd, és nem csak egy cikkre vagy kíváncsi, írásaink alatt esztétikusabb formában láthatod a jövőben a tematikailag kapcsolódó írásokat. Asztali nézetben a jobboldali hasábban kaptak helyet legfrissebb írásaink, ezen felül ajánlott cikkeink közül is szemezhetsz, a lap alján pedig népszerű hashtagek közül válogathatsz. Ha mobilról böngészed virtuális hasábjainkat, a cikkek alatt a kapcsolódó irományokat, a legfrissebb híreket és az ajánlott cikkeket találod egymás után.

okostelefont böngésző nnő

Milyen új funkciókat kap az oldal?

Az egyik legfőbb újdonság a Média menüpont alatt található, melyen belül három különböző kategória lapul. A képek alatt megtalálsz minden fotógalériát amit készítettünk, legyen szó eseményről vagy tesztautó fotózásról. A videók fül alatt pedig azokkal a kisfilmjeinkkel is találkozhatsz, amiket eddig csak YouTube csatornánkon találhattál meg. Mostantól nem kell elnavigálnod az Alapjárat webhelyéről, mindent megtalálsz egy helyen! Hát nem nagyszerű?

A másik hasznos újítást a Kalkulátorok oldalon találod. A következő adókat és díjakat tudod könnyedén, néhány alapvető adat megadásával kiszámítanod:

  • Személyautó regisztrációs adó
  • Motorkerékpár regisztrációs adó
  • Gépjármű átírás
  • Eredetiségvizsgálati díj
  • Teljesítményadó
  • Cégautó adó

Hamarosan szöveges leírással is szolgálunk a kalkulátorok működése kapcsán, ha kérdésed van ennek kapcsán, akkor tedd fel nekünk e-mailben vagy a Facebookon! Ha van még valamilyen ötleted, amit eddig nem valósítottunk meg, azt is örömmel várjuk!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Opel Astra 2019
2019. július 05.
Az Opel már hónapok óta teszteli a frissített Astra szériát, mely végül csak-csak bemutatkozott hivatalosan is!
E10 Check
2020. január 08.
Ha még mindig parázol az új 95-ös benzintől, akkor csekkold le az oldalt.

További hírek