Újabb furcsa rakomány – FOTÓK!

Közzétéve:
2019-07-09, 05:58

A képen látható akció szombat este játszódott le Budapesten.

Társszerző: Hajdu Balázs

Az utóbbi időben számos furcsa rakományt kaptak lencsevégre Magyarországon. A képeken látható autó tulajdonosa valamiért jó ötletnek tartotta, ha a kisméretű Mini Coopert a kocsija tetejére kötözve szállítja. Azt nem tudni, hogy honnan hová tartottak, az biztos, hogy szombat este valamivel 8 óra után Budapesten, a Könyves Kálmán körúton haladtak.

Autó tetejére rögzített játékautó

A tetőre erősített kisautót valószínűleg gyerekjátéknak vásárolták, és egyszerűen nem fért be a Mercedes csomagtartójába.

Mini autó csomagrakományként

Az egy autóba bepréselt, illetve jármű tetejére feltett legtöbb csomag kategóriájában jó eséllyel indulhatnak azok az ukránok, akik 12-en utaztak egy kocsiban a múlt hónapban.

A leleményesség nem ismer határokat. Neked milyen extrém rakományrögzítési tapasztalatod van?

Kapcsolódó írások

Képgaléria a Londoni Autószalonról I. rész
2018. május 24.
Tarts egy kis szemlét velem a Londoni Autószalon csodái között!
Mercedes-Benz G-osztály barbie kivitel
2019. március 07.
Valahol, mélyen legbelül a nők is autóimádók, hiszen ha az alábbi három közül egyet is meglátnak, rögtön kitör belőlük a: „Jajj de cuki, ilyet akarok!” vagy az „Ahw, álomautó!” kifejezés
Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
Budapest sávelzárás
2018. október 31.
A 9 hónapon át tartó sávlezárásokkal még valahogy együtt tudunk élni, hiszen muszáj. De az, hogy jelen helyzetben a Kossuth Lajos utcában irányonként csupán egy-egy sáv járható, az már azért több, mint fájdalmas.