Unatkozol? Ez az autós restauráló játék garantáltan le fog kötni!

Közzétéve:
2020-11-02, 15:44

Az AMMO NYC autós felújításokkal foglalkozó vállalat alapítója a videójátékok világában is a csúcsra tör. Hamarosan te is átélheted, miből áll Larry Kosilla élete.

Larry Kosilla tőzsdei kereskedőként dolgozott a Wall Streeten, ő azonban a pénzügyi világ unalmas légkörét hátrahagyva megalapította az AMMO NYC autófelújításokkal és kereskedéssel foglalkozó vállalkozását. Kosilla elképesztő sikereket ért el, ma már a szegmens egyik vezető személyiségének számít. A szenvedélyes autórajongó üzletember úgy döntött, a számítógépes játékok világában is a csúcsra tör.

A Car Detailing Simulator felhasználó gyakorlatilag átélhetik Kosilla mindennapjait. A játékban lehetőséged nyílik felfedezni az autóipar történetének szebb napokat látott darabjait, majd elvégezheted a szükséges helyreállítási munkákat, hogy az autók ismét régi pompájukban ragyogjanak. Ha mindennel végeztél, a felújított kocsikat meghirdetheted az interneten, és learathatod munkád gyümölcsét. Az eladásokból befolyt összegből bőívtheted és fejlesztheted a vállalkozásod, hogy még nagyobb üzleteket üthess nyélbe a jövőben.

A régi autók restaurálásának, felújításának népes rajongótábora van szerte a világon, a koncepció ezáltal rendkívül ígéretesnek tűnik. Az alkotóknak azonban arra kell ügyelniük, hogy a játék ne legyen túl egyhangú, hiszen a felhasználók hamar tovább állnak, ha nem kapnak elég izgalmat a szimulátortól.

A játéknak egyelőre csak a hivatalos bemutatója érhető el, a hivatalos megjelenés dátuma egyelőre nem ismert. A koncepció szerintem is érdekesnek tűnik, hiszen nem mindannyiunk pénztárcája engedi meg, hogy a való életben hasonló vállalkozásba kezdjünk.

Te szívesen játszanál egy ilyen számítógépes játékkal?

Kapcsolódó írások

Játék - Ismerd fel a ’70-es ’80-as évek kereklámpás modelljeit!
2017. május 19.
Tíz '70-es és '80-as évekbeli kereklámpás autókülönlegesség fotóját láthatod legújabb kvízjátékunk kapcsán. Vajon mindegyik modellt felismered?
Vintage autó részlete
2020. január 21.
Képes vagy megnevezni mindegyiket?

További hírek