Vadonatúj Corvette-tel lepte meg magát 90. születésnapján egy amerikai veterán

Közzétéve:
2021-01-19, 22:31

Chuck Cook stílusos ajándékot választott magának a kerek évfordulóra.

Ahogy a mondás is tartja, soha nem késő megvalósítani életed nagy álmait. Erről Chuck Cook, az amerikai légierő veteránja is tudna mesélni, aki 90. születésnapjára egy 2021-es Chevrolet Corvette Stingray Coupe modellt vásárolt magának.

„Én ezzel az ajándékkal köszöntettem fel magam. 1981-ben vásároltam az első Corvette típusú autómat, melyet egy 2001-es, majd egy 2014-es változat követett. Ez a mostani már a negyedik eddigi életem során. Alig várom, hogy véget érjen a járvány, és minden autós bemutatóra elvigyem a legújabb kincsemet” - mondta a Daily Commercial publikációnak a floridai férfi.

Chevrolet Corvette

A születésnapi ajándék megvásárlásának napja is hatalmas eseményt jelentett a helyi kereskedés számára. Cook felesége, valamint a helyi Corvette-rajongók klubjának tagjai is megjelentek, a boldog pillanatot pedig számos fénykép örökítette meg.

„Nagyszerű érzés volt vele ünnepelni. Csodálatos dolog, hogy valaki ennyi idősen is így rajong az autókért. A most értékesített modell volt az első 2021-es Corvette, amit eladtunk” - tette hozzá a kereskedés egyik munkatársa.

Chevrolet Corvette

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1978 Ford Fairmont, oldalnézet, jobbról
2018. november 06.
A történelem során számos villogós autó segítette az amerikai zsaruk hajszáját. Most megtudhatod, hogy a Ford Crown Victoria és a Hudson Hornet mellett melyik típusok voltak az USA történetének legmenőbb rendőrautói.
Chevrole, Corvette Indy tanulmányautó, vörös, oldalnézet, balról
2018. november 30.
Az 1963-as Corvette Sting Ray publikálása után bemutatok nektek négy Corvette tanulmányautót, amik jó ötletnek tűntek, de mégsem jutottak el a gyártósorra

További hírek