Kedd délután még biztosnak tűnt, hogy Vajna Tímea megválna a Mr. Funk tuk-tukjától (a járgány annak a fánkozónak a tulajdona, amely az üzletasszony érdekeltségébe tartozik). A hasznaltauto.hu oldalra felkerült hirdetésben azt lehetett olvasni, hogy kihasználatlansága miatt válna meg a cég a Piaggio Ape 400-astól. Az is kiderült, hogy a 2016-os évjáratú robogó eddig 1000 kilométert futott. Az ajánlat pedig 4 millió forintban jelölte meg a vételárat, miközben máshol 2 millióért is be lehetne szerezni egy pontosan ugyanilyen háromkerekűt.

A hír több helyen is megjelent, aztán szerda reggel már nyoma sem volt a hirdetésnek. Gyorsan rálestem Vajna Tímea Instagram-sztorijára, onnan még nem tűnt el a figyelemfelhívó üzenet (nem lepődnék meg, ha pár óra múlva onnan is kikopna a bejegyzés). Most valaki vagy nagyon gyorsan lecsapott a tuk-tukra, vagy Vajna Tímea gondolta meg magát, esetleg olyan nagy figyelmet kapott a hirdetés, ami már túlságosan kellemetlen volt a cég számára.

Vajna Tímea az  Instagramon is árulta a robogóját

Vajna Tímea március végén a Lamborghinijét kezdte árulni, de egyelőre még nem talált új gazdára a Huracán Spyder, amely 5,2 literes V10-es motorjának köszönhetően 610 lóerőt présel ki magából.