Vajna Tímea kétszeres áron árul robogót. Vagy mégsem?

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-06-19, 08:41

Érdekes fordulatot vett a Mr. Funk matricákkal ellátott robogó története.

Kedd délután még biztosnak tűnt, hogy Vajna Tímea megválna a Mr. Funk tuk-tukjától (a járgány annak a fánkozónak a tulajdona, amely az üzletasszony érdekeltségébe tartozik). A hasznaltauto.hu oldalra felkerült hirdetésben azt lehetett olvasni, hogy kihasználatlansága miatt válna meg a cég a Piaggio Ape 400-astól. Az is kiderült, hogy a 2016-os évjáratú robogó eddig 1000 kilométert futott. Az ajánlat pedig 4 millió forintban jelölte meg a vételárat, miközben máshol 2 millióért is be lehetne szerezni egy pontosan ugyanilyen háromkerekűt.

A hír több helyen is megjelent, aztán szerda reggel már nyoma sem volt a hirdetésnek. Gyorsan rálestem Vajna Tímea Instagram-sztorijára, onnan még nem tűnt el a figyelemfelhívó üzenet (nem lepődnék meg, ha pár óra múlva onnan is kikopna a bejegyzés). Most valaki vagy nagyon gyorsan lecsapott a tuk-tukra, vagy Vajna Tímea gondolta meg magát, esetleg olyan nagy figyelmet kapott a hirdetés, ami már túlságosan kellemetlen volt a cég számára.

Vajna Tímea az  Instagramon is árulta a robogóját

Vajna Tímea március végén a Lamborghinijét kezdte árulni, de egyelőre még nem talált új gazdára a Huracán Spyder, amely 5,2 literes V10-es motorjának köszönhetően 610 lóerőt présel ki magából.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
A 8 legszebb hangú V12
2017. június 13.
A V10-ek után mindenképp érdemes a 12 hengeres V motorokat is átnyálazni. Szinte kizárólag szuperautókat és óriás luxus szedánokat szereltek ilyen szívvel, így a hétköznapi autók szóba se jöhetnek.
Megjelent a legújabb elektromos Lamborghini!
2017. augusztus 24.
Az elektromos autók továbbra is megosztóak, viszont a Lamborghini új dobása mindenkinek tetszeni fog!
A Ferrari és a Lamborghini nem akar elektromos autót
2017. szeptember 15.
Technológiai fejlődés ide vagy oda, vannak még olyanok, akiknek egy jó szívó V12 még mindig többet ér, mint bármilyen villamosított technika