A vakszerencsén múlt, hogy nem ölt embert a budai pékségbe rohanó Audi terepjáró

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-02, 13:30

Rémisztő beszámolót írt az egyik szemtanú.

Kedd reggel belerongyolt egy budai pékség kirakatába egy Audi terepjáró a Törökvész út és a Vend utca kereszteződésében. A balesetben senki sem halt meg, de ez csak a szerencsének volt köszönhető.

Az Index információja szerint csupán egy embert kellett kezelésbe venniük a mentősöknek, de neki is csak a háta fájt, így nem vitték kórházba. Az internetes portál egyik olvasója hosszú beszámolót küldött, abban leírta, hogy a férje élete egy hajszálon függött.

„Tudni kell, hogy ez egy nagyon kedvelt pékség, többnyire tömve van. Rengeteg gyerek, kismama jár ide az ovi, bölcsi (ami pár házzal följebb van) előtt-után kakaóscsigázni, kávézni. A 2 személyes asztalok foglaltak voltak, illetve az egyik éppen felszabadulóban volt, mégis az eggyel arrébb levő asztalra esett a férjem választása. Ez utólag az egyik mázli. Ezt követően kértem a férjemet, hogy hozzon még egy vizet is. Ez volt a második mázli” – kezdte beszámolóját az Index olvasója.

Összetört Audi hátulról
Fotó: Index

„Ha megvárjuk a 2 személyes asztal megüresedését (fél perc), egyikünk sem élne, azt telibe találta a terepjáró. Szerencsére éppen nem ült oda más sem! Ha nem megy be vízért a férjem, valószínűleg nem él már. Az ő székét is maga alá gyűrte az autó. Ez is max. fél percen múlt” – árulta el a szemtanú.

Én már a levél olvasása közben leizzadtam, elképzelni sem tudom, min mentek át azok az emberek, akik mellett pár centiméterre csapódott falnak az Audi terepjáró. A sors most nem akarta, hogy ott bárkinek is bántódása essék. Azt nem tudni, miért rohant bele a pékség kirakatába a terepjáró.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.

További hírek