Váratlanul eltűnt az ismert budapesti utca egy része

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-12-04, 08:16

Két autóbusz is terelve közlekedett emiatt.

A Budapesti Közlekedési Központ a honlapján közölte, hogy kedden beszakadt az V. kerületi Október 6. utca egy része, ennek folyományaként lezárták a Zrínyi utca és az Arany János utca közötti szakaszát.

Amíg nem állt helyre a rend, addig terelve közlekedett a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamit a CITY trolibusz. Néhány nappal ezelőtt a XXII. kerületben szakadt be az út, akkor a 13-as, a 13A, a 113-as, a 88-as, illetve a 113A autóbusz közlekedett terelve, de még a 88B autóbusz is kénytelen volt módosított útvonalon járni egy darabig.

Beszakadt út
A kép illusztráció

Akinek jó a memóriája, az emlékezhet rá, hogy szeptember végén a Ferenciek terén is beszakadt az út, konkrétan egy hatalmas lyuk tátongott a Kossuth Lajos utcában. A semmiből keletkező gödör (amely a hírek szerint másfél méter mély és több mint két sáv széles volt) alaposan felforgatta a közösségi közlekedést, az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8E, a 110-es, a 112-es, a 133E, és a 178-as autóbuszok kivétel nélkül megnövekedett menetidővel közlekedtek.

Október elején pedig a Zsil utca és a Lónyay utca kereszteződését zárták le teljes szélességében a katasztrófavédelem munkatársai, miután nemes egyszerűséggel beszakadt az úttest egy teherautó alatt.

Most felsoroltam pár példát a közelmúltból, de ne hidd azt, hogy a beszakadó út hungarikumnak számít, nemrég Brazíliában egyik pillanatról a másikra megnyílt a föld egy autós előtt, aki aztán szemrebbenés nélkül belehajtott a kráterbe.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

MTI

Facebook

Kapcsolódó írások

Budapesti dugó
2019. április 16.
A Budapesti Mobilitási Terv sok egyéb projekt mellett mindhárom verziója számol azzal, hogy bevezetésre fog kerülni a dugódíj a fővárosban
szmog az Erzsébet híd felett Budapesten
2019. május 30.
Az Euro 5-ös dízeleket is korlátozzák majd a szmogriadó alatt  

További hírek