Videón, ahogy egy óvodába csapódik egy teherautó

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-10-22, 21:08

Fékezés nélkül szakította át a gépjármű a kerítést.

Szerencsés kimenetelű baleset történt 2019. október 21-én hétfőn háromnegyed öt magasságában Oroszország kellős közepén - írja a 24.hu.

Hanti-Manszijszk Szamorovo kerületében egy tehergépjármű nagy sebességgel letért az intézmény melletti úttestről, játszi könnyedséggel átszelte a kerítést, majd az udvaron átrepesztve az óvoda épületébe csapódott. A képsorok alapján úgy tűnik, irányíthatatlan volt a teherautó.

Csodával határos módon senki sem halt meg, sőt, még a teherautót vezető személy is megúszta kisebb sérülésekkel. A vizsgálatok szerint a fék megadta magát, ez okozta a balesetet.

Pár másodperccel az eset bekövetkezése előtt még több gyermek és az értük érkező szülők is azon az útvonalon sétáltak az óvoda udvarán, melyen végül megérkezett a becsapódó nehézgépjármű. Az óvoda biztonsági kamerája rögzítette az eseményeket, amin úgy tűnik, két szülő és egy kisgyermek az, akiknek sikerült gyors reakcióidejüknek köszönhetően elszaladniuk a közelgő veszély elől.

Az épületben tartózkodóknak sem esett bántódásuk, bár arról nem szólnak a hírek, hogy milyen mértékű az ingatlanban keletkezett kár.

Forrás:

További autós hírek

Brutális baleset rázta meg Szlovéniát szerda reggel. A balesetet egy kis Opel Corsa vezetője okozta, amikor feltehetően a rosszul megválasztott…

2019 az az év, amikor másról sem lehet hallani, csak arról, hogy az autók ölik meg a bolygónkat. De komolyan!…

Egy orosz színész nem bírta elviselni, hogy megelőzték, azonnal visszaelőzött. Vesztére. – írja az origo.hu Az egész jelenetet rögzítette az…

Legkevesebb 13 halottat követelő buszbaleset történt a szlovákiai Nyitragerencsér közelében szerdán – jelentette hivatalos közlésre hivatkozva a szlovák média. A…

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közös kampány keretében, kétnyelvű közlekedésbiztonsági plakátokat helyezett ki az elmúlt…

Kapcsolódó írások

teve gyalogol az úttesten keresztbe
2019. október 22.
Hétfőn este történt a nem éppen hétköznapi baleset.
Önvezető személyszállító kisbusz ütközött Las Vegasban
2017. november 17.
Ismét terítékre került, vajon mennyire biztonságosak az önvezető járművek, miután egy frissen forgalomba állt, nem ember által vezetett gépjármű érintett volt egy balesetben.
Ne engedd el a kormányt vezetés közben! Igen, egy Teslában se!
2018. február 12.
Újabb balesete volt egy Tesla Model S-nek, ami miatt az amerikai cég ismét figyelmeztette autói tulajdonosait, hogy ne engedjék el menet közben a kormányt.
2018. december 22.
Könnyebb és gyorsabb lesz a baleseti szituációk rögzítése