Videón, ahogy egy óvodába csapódik egy teherautó

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-10-22, 21:08

Fékezés nélkül szakította át a gépjármű a kerítést.

Szerencsés kimenetelű baleset történt 2019. október 21-én hétfőn háromnegyed öt magasságában Oroszország kellős közepén - írja a 24.hu.

Hanti-Manszijszk Szamorovo kerületében egy tehergépjármű nagy sebességgel letért az intézmény melletti úttestről, játszi könnyedséggel átszelte a kerítést, majd az udvaron átrepesztve az óvoda épületébe csapódott. A képsorok alapján úgy tűnik, irányíthatatlan volt a teherautó.

Csodával határos módon senki sem halt meg, sőt, még a teherautót vezető személy is megúszta kisebb sérülésekkel. A vizsgálatok szerint a fék megadta magát, ez okozta a balesetet.

Pár másodperccel az eset bekövetkezése előtt még több gyermek és az értük érkező szülők is azon az útvonalon sétáltak az óvoda udvarán, melyen végül megérkezett a becsapódó nehézgépjármű. Az óvoda biztonsági kamerája rögzítette az eseményeket, amin úgy tűnik, két szülő és egy kisgyermek az, akiknek sikerült gyors reakcióidejüknek köszönhetően elszaladniuk a közelgő veszély elől.

Az épületben tartózkodóknak sem esett bántódásuk, bár arról nem szólnak a hírek, hogy milyen mértékű az ingatlanban keletkezett kár.

Kapcsolódó írások

teve gyalogol az úttesten keresztbe
2019. október 22.
Hétfőn este történt a nem éppen hétköznapi baleset.
2019. november 23.
Méltatlanul alulértékelt ismérve egy autónak, hogy mennyire fog a fék.

További hírek