Ahogy arról a hónap elején az Alapjárat is beszámolt, június 25-re halasztották a Halálos Iramban című film 9. részének hivatalos bemutatóját. Joe Biden amerikai elnök szerint idén május végére minden amerikai felnőtt megkaphatja a koronavírus elleni védőoltást, ezt követően hamarosan sor kerülhet a mozik kinyitására is. A legendás széria folytatásával kapcsolatban most izgalmas fejlemények érkeztek.

Vin Diesel fia

A TMZ hírügynökség úgy értesült, hogy a filmben Dom Toretto szerepét alakító Vin Diesel fia is bemutatkozhat a mozivásznon. A 10 éves Vincent Sinclair a hírek szerint az apja által megformált karakter fiatalabb kiadásaként tűnhet fel. Ha lehet hinni a kiszivárgott információknak, a fiú napi 300 ezer forintnak megfelelő összeget kapott a részvételért. Lássuk csak, te mennyit is kerestél ötödikes korodban?

A Halálos iramban 9. eredetileg 2020. május 22-én került volna a mozikba az Amerikai Egyesült Államokban, a magyarországi premier pedig május 21-re volt kitűzve, de a vírus-mizéria keresztülhúzta a számításokat. A pandémia miatt 2021. április 2-ára tolódott a bemutató dátuma Amerikában, de a járvány második hulláma újra borította a terveket, idén őszről is átettek a stúdiók jó pár nagyon várt filmet a következő esztendőre.

Június 25-ig ugyan még várni kell egy kicsit, addig is nézd meg a Halálos Iramban filmek félresikerült kaszkadőrjeleneteiről szóló összeállítást.