Vizsgája közben ölt meg egy oktatót az idős tanulóvezető

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-06-30, 09:50

A 68 éves nő sokkos állapotba került a gázolás után.

Egy 68 éves nő a tanulói vizsgája közben halálra gázolt egy 35 éves oktatót Lengyelországban, az áldozat már a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A tanulóvezető éppen a második vizsgafeladatát hajtotta végre a tanpályán, amikor bekövetkezett a tragédia. Az idős hölgy a feladat (egyenesen kellett haladnia előre, majd hátra) elvégzése közben elvesztette a kontrollt az autója felett, azután előbb nagy sebességgel elgázolta az oktatót, majd kidöntött egy tuját, végül nekicsapódott egy másik kocsinak.

Halálra gázolt az autójával egy oktatót a 68 éves tanulóvezető

A TVN24 lengyel televízió úgy tudja, hogy a 68 éves nő összekeverte a pedálokat, és a fék helyett véletlenül a gázpedálba taposott bele. A hírek szerint a tanulóvezetőnek nyugtatókat kellett adni, mert sokkos állapotba került, a rendőrökkel nem is tudott beszélni.

A meghalt oktató egyébként egy másik tanulóval foglalkozott, amikor a nő elgázolta. A férfi temetését szombaton tartják.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Nissan R34 Skyline Lengyelországban, Wroclawban a RACEISM rendezvényen 45 fokos szögből
2019. július 16.
Hoztam néhány képet a stance fellegvárából, Wroclaw-ból.
Porsche 911 tuning a 2018-as RACEISM eseményen
2019. június 24.
Lengyelországban, Wrocławban esedékes Európa legnívósabb tuning autós rendezvénye
Az esemény - Raceism 2017
2017. július 12.
Múlt hétvégén rendezték meg a 2017-es Raceism autós "találkozót". A koncepció egyszerű, Európa legszebb és legjobban megépített autóit igyekeznek egy helyre terelni.
japán autógyártók brexit egyesült királyság
2019. június 13.
Több kelet-közép-európai ország is szeretne közösen dolgozni a japánokkal. Csehország esélyeit az alacsony munkanélküliség is rontja.