Ellopott BBS RF felniket keresünk!

Frissítve:
2018-09-24, 14:59

Minden jó érzésű olvasónkat, autó rajongót, autós portált megkérünk, hogy segítsenek és osszák meg az esetet!

2017.03.27-én éjszaka elloptak egy BBS RF 9-17x12 felni garnitúrát, két piros és két fekete kupakkal, a budaörsi lakótelepről. Ezekkel a méretekkel rendelkező felnikből valószínűleg csak ez a szett van az országban. Bloggerünk autója az AMTS-ről érkezett haza tegnap. Az egyébként garázsban tárolt autó egyszeri alkalommal maradt kint a szabad ég alatt és megtörtént a baj. 

​​​​​​​

Kollégánk egy Facebook-bejegyzést osztott meg, melyben visszavásárolná az ellopott felniket: "mivel lassan egy hét eltelt, megadnám ennek is a lehetőségét: visszavásárolnám a felnijeimet." A szettet egyébként eladni idehaza egyébként is szinte lehetetlen, az 1000 eurós összeg mellett a rendőrségi feljelentést is visszavonná, ha a felniket eljuttatják hozzá.

Köszönjük mindenkinek aki eddig segítette a szett előkerülését bármilyen formában! Medárd posztját több már majdnem kétezren osztották meg. Külön köszönjük a Totalcar a Vezess.hu a 24.hu és a HVG segítségét, ne adjuk fel, még mindig van remény! 

Ha bárki, bármit lát vagy hall, írjon nekünk Facebookon vagy kommentben! Minden információra szükségünk lehet! Köszönjük előre is! 

Címkék:

Kapcsolódó írások

Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
Cápák cápája – Ivan 1979-es BMW E24 635CSI-je
2017. november 21.
Ha az autós világ cápáinak megszállottja vagy, bizony nincs egyszerű dolgod, ha egy ép példány kifogására adod a fejed. Ivannak sikerült, és meg is hálálta azzal, hogy kicsinosította frissen fogott cápáját.
Ikon stílusosan – BMW E12 535i
2018. március 14.
Ha egy restaurátor cég belefog egy E12-es BMW-be, akkor abból csak jó sülhet ki. Na de mi a helyzet akkor, ha az autóhoz legjobban illő tuning elérése szintén célkitűzés?
2018. november 30.
A BMW M-sportrészlege az E92 M3-mal búcsúztatta a szívó V8-as motort. A 2013-ig gyártott negyedik szériából nehezen, de lehet még találni megkímélt példányokat, viszont készülj fel, hogy ez az autó nem elégszik meg azzal, ha csak tankolod, hiszen sokkal több törődést igényel, ami a videóból is kiderül!