2017.03.27-én éjszaka elloptak egy BBS RF 9-17x12 felni garnitúrát, két piros és két fekete kupakkal, a budaörsi lakótelepről. Ezekkel a méretekkel rendelkező felnikből valószínűleg csak ez a szett van az országban. Bloggerünk autója az AMTS-ről érkezett haza tegnap. Az egyébként garázsban tárolt autó egyszeri alkalommal maradt kint a szabad ég alatt és megtörtént a baj. 

​​​​​​​

Kollégánk egy Facebook-bejegyzést osztott meg, melyben visszavásárolná az ellopott felniket: "mivel lassan egy hét eltelt, megadnám ennek is a lehetőségét: visszavásárolnám a felnijeimet." A szettet egyébként eladni idehaza egyébként is szinte lehetetlen, az 1000 eurós összeg mellett a rendőrségi feljelentést is visszavonná, ha a felniket eljuttatják hozzá.

Köszönjük mindenkinek aki eddig segítette a szett előkerülését bármilyen formában! Medárd posztját több már majdnem kétezren osztották meg. Külön köszönjük a Totalcar a Vezess.hu a 24.hu és a HVG segítségét, ne adjuk fel, még mindig van remény! 

Ha bárki, bármit lát vagy hall, írjon nekünk Facebookon vagy kommentben! Minden információra szükségünk lehet! Köszönjük előre is!