Ellopott BBS RF felniket keresünk!

Frissítve:
2018-09-24, 14:59

Minden jó érzésű olvasónkat, autó rajongót, autós portált megkérünk, hogy segítsenek és osszák meg az esetet!

2017.03.27-én éjszaka elloptak egy BBS RF 9-17x12 felni garnitúrát, két piros és két fekete kupakkal, a budaörsi lakótelepről. Ezekkel a méretekkel rendelkező felnikből valószínűleg csak ez a szett van az országban. Bloggerünk autója az AMTS-ről érkezett haza tegnap. Az egyébként garázsban tárolt autó egyszeri alkalommal maradt kint a szabad ég alatt és megtörtént a baj. 

​​​​​​​

Kollégánk egy Facebook-bejegyzést osztott meg, melyben visszavásárolná az ellopott felniket: "mivel lassan egy hét eltelt, megadnám ennek is a lehetőségét: visszavásárolnám a felnijeimet." A szettet egyébként eladni idehaza egyébként is szinte lehetetlen, az 1000 eurós összeg mellett a rendőrségi feljelentést is visszavonná, ha a felniket eljuttatják hozzá.

Köszönjük mindenkinek aki eddig segítette a szett előkerülését bármilyen formában! Medárd posztját több már majdnem kétezren osztották meg. Külön köszönjük a Totalcar a Vezess.hu a 24.hu és a HVG segítségét, ne adjuk fel, még mindig van remény! 

Ha bárki, bármit lát vagy hall, írjon nekünk Facebookon vagy kommentben! Minden információra szükségünk lehet! Köszönjük előre is! 

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Címkék:

Kapcsolódó írások

Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!

További hírek