2020. december 21. | 07:03

Egy kiszivárogtatott fotóból derültek ki a részletek a csehek csúcsmodelljéről.

Következzen a 10 legnépszerűbb cikk 2020 februárjából!

Kiszivárgott, hogy mekkora teljesítménnyel jönnek az új Škoda Octavia vRS modellek

Hónapokig titkolták a csehek, hogy milyen motorok fogják hajtani a debütáló Škoda Octavia vRS modelleket, ám egy suttyomban készült fénykép felfedte a részleteket.

Top 10 legmegbízhatatlanabb autó 2019-ben

18 ezer tulajdonos véleménye alapán döntötték el, hogy melyik autó hajlamos leginkább arra, hogy cserben hagyja tulajdonosát. A legtöbb sofőr az elektronikai rendszerekre panaszkodott.

Teljes életciklust nézve melyik a szennyezőbb, a dízel vagy az elektromos autó?

A környezetvédelemmel és klímakutatással foglalkozó Dr. Simon Evans a két hajtásmód ökológiai lábnyomát hasonlította össze, belekalukulálva az elektromos autók akkumulátorának előállítását is, amit a zöld lobbi gyakran semmisnek vesz.

Cristiano Ronaldót egy 900 lóerős luxus SUV-val lepte meg a barátnője

35. születésnapja alaklmából a portugál futballista kedvese, Georgina Rodríguez egy Brabus G V12 900 modellel lepte meg szíve választottját. Ronaldo alaposan meglepődött, az esetről videófelvétel is készült.

43 millió forintot költött egy 1983-as VW Golf GTI-re

Derek Spratt egy BMW M8 Competition kupé árát költötte egy 37 éves hot hatchre. A 12 ezer munkaórát 180 videóban rögzítette, a közösségi médiában ezeket közzé is tette.

Egy bácsi 103 évesen vett egy Mercedest, amit 107 évesen még vezet

A két világháborút is túlélő Joe Newman néhány éve lecsapott egy kétüléses Mercedes SLK 320-ra. Ritkán ül bele feleségével, elmondása szerint egyre gyakrabban választják az Uber-taxit a hosszabb utazásokhoz. 

Brunei szultánja alaposan betárazott Ferrari F40-esekből

Az uralkodó megszállott autógyűjtő, több száz kocsiból áll a kollekciója. Természetesen a Ferrari sem maradt ki a sorból, 11 darab F40-es boldog tulajdonosa.

Hogyan festenének a modern autók a '80-as évekbeli elődjeik orrával?

Egy virtuális alkotóművész eljátszott a gondolattal, hogy a mai autók hogyan néznének ki a '80-as évekbeli ősszeleik orrával. Akadnak köztük egész pofás darabok!

Elon Musk Tesla Roadstere két éve bolyong az űrben

Egy "Hol a Roadster?" nevű weboldalon Musk élénkvörös Teslájának útvonala figyelhető meg. A honlap szerint a különös űrjármű egy év alatt 1,6 milliárd kilométert tett meg.

A Volvo figyelmeztet: hatalmas különbségek vannak a biztonság terén a világ útjain

A Volvo mindig is az élvonalban volt a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos témák tekintetében. Ezúttal arra hívták fel a figyelmet, hogy a halálos balesetek jóval gyakoribbak a harmadik világban, mint a fejlett országokban.