2020 február - Jönnek az új Škoda Octavia vRS modellek

Tóth Balázs
Közzétéve:
2020-12-21, 04:03

Egy kiszivárogtatott fotóból derültek ki a részletek a csehek csúcsmodelljéről.

Következzen a 10 legnépszerűbb cikk 2020 februárjából!

Kiszivárgott, hogy mekkora teljesítménnyel jönnek az új Škoda Octavia vRS modellek

Hónapokig titkolták a csehek, hogy milyen motorok fogják hajtani a debütáló Škoda Octavia vRS modelleket, ám egy suttyomban készült fénykép felfedte a részleteket.

Új Skoda Octavia vRS szedán 2020

Top 10 legmegbízhatatlanabb autó 2019-ben

18 ezer tulajdonos véleménye alapán döntötték el, hogy melyik autó hajlamos leginkább arra, hogy cserben hagyja tulajdonosát. A legtöbb sofőr az elektronikai rendszerekre panaszkodott.

Teljes életciklust nézve melyik a szennyezőbb, a dízel vagy az elektromos autó?

A környezetvédelemmel és klímakutatással foglalkozó Dr. Simon Evans a két hajtásmód ökológiai lábnyomát hasonlította össze, belekalukulálva az elektromos autók akkumulátorának előállítását is, amit a zöld lobbi gyakran semmisnek vesz.

Cristiano Ronaldót egy 900 lóerős luxus SUV-val lepte meg a barátnője

35. születésnapja alaklmából a portugál futballista kedvese, Georgina Rodríguez egy Brabus G V12 900 modellel lepte meg szíve választottját. Ronaldo alaposan meglepődött, az esetről videófelvétel is készült.

Brabus G V12 900 szemből

43 millió forintot költött egy 1983-as VW Golf GTI-re

Derek Spratt egy BMW M8 Competition kupé árát költötte egy 37 éves hot hatchre. A 12 ezer munkaórát 180 videóban rögzítette, a közösségi médiában ezeket közzé is tette.

Egy bácsi 103 évesen vett egy Mercedest, amit 107 évesen még vezet

A két világháborút is túlélő Joe Newman néhány éve lecsapott egy kétüléses Mercedes SLK 320-ra. Ritkán ül bele feleségével, elmondása szerint egyre gyakrabban választják az Uber-taxit a hosszabb utazásokhoz. 

Brunei szultánja alaposan betárazott Ferrari F40-esekből

Az uralkodó megszállott autógyűjtő, több száz kocsiból áll a kollekciója. Természetesen a Ferrari sem maradt ki a sorból, 11 darab F40-es boldog tulajdonosa.

Hogyan festenének a modern autók a '80-as évekbeli elődjeik orrával?

Egy virtuális alkotóművész eljátszott a gondolattal, hogy a mai autók hogyan néznének ki a '80-as évekbeli ősszeleik orrával. Akadnak köztük egész pofás darabok!

Új mk8-as Volkswagen Golf a régi 1-es Golf orrával

Elon Musk Tesla Roadstere két éve bolyong az űrben

Egy "Hol a Roadster?" nevű weboldalon Musk élénkvörös Teslájának útvonala figyelhető meg. A honlap szerint a különös űrjármű egy év alatt 1,6 milliárd kilométert tett meg.

A Volvo figyelmeztet: hatalmas különbségek vannak a biztonság terén a világ útjain

A Volvo mindig is az élvonalban volt a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos témák tekintetében. Ezúttal arra hívták fel a figyelmet, hogy a halálos balesetek jóval gyakoribbak a harmadik világban, mint a fejlett országokban.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Skoda Octavia kabrió, Skoda Felicia, türkizkék, elölnézet, oldalnézet, balról, alulról fotózva, menet közben
2020. február 22.
Története során a Škoda számtalan nagyszerű modellt mutatott be, melyek egy része már a feledés homályába veszett, míg egyes modellekre retró ikonokként tekintünk vissza. Ma közülük mutatok be 6 darabot!
1964 Skoda 1000 Mb, kék limuzin, elölnézet, oldalnézet, balról, menet közben, alulról fotózva
2020. március 15.
Története során a Škoda számtalan nagyszerű modellt mutatott be, melyek egy része már a feledés homályába veszett, míg egyes modellekre retró ikonokként tekintünk vissza. Ma közülük mutatok be 4 darabot!

További hírek