2020. december 28. | 07:26

Az akciókamerás felvételek mindig izgalmasak, csakúgy, mint a házi projektek.

Következzen a 10 legnépszerűbb cikk 2020 szeptemberéből!

Lewis Hamilton jelesre vizsgázott képmutatásból

Hamilton tehetségét nem lehet vitatni, az, amit elért a Forma-1-ben, magáért beszél. Nyilatkozataival, viselkedésével azonban sokak unszimpátiáját kiváltja, s megesik vele, hogy annak ellenére, hogy vizet prédikál, bort iszik. Ezt fejtegeti ez a cikk.

Öltözéke miatt rúgtak ki egy hölgyet egy kanadai Honda-kereskedésből

Nagy botrányt okozott az az ügy, amely a kanadai Edmonton városában történt az ősz elején. Egy hölgyet felsője miatt bocsátottak el egy autókereskedésből, amit Caitlin Bernier negatív megkülönböztetésként élt meg.

Ilyen egy Supra szívósora belülről, menet közben - VIDEÓ

A Warped Perception YouTube csatornára került fel egy újabb érdekes videó, amely során egy akciókamerát egy Toyota Supra szívósorába helyeztek. Ha még nem láttad, most éppen itt az ideje, hogy bepótold!

10 híresség, akik elherdálták drága autógyűjteményüket

Örök igazság, hogy a pénz mellé észt nem osztogatnak. Ennek is betudhatóan a cikkben szereplő hírességek, úgy, mint Johnny Depp, Mike Tyson vagy Nicolas Cage kénytelen volt megválni csodás kollekciójától.

Egy férfi 17 éven keresztül épített egy Lamborghini replikát a pincéjében

Nagy árat fizetett az a férfi, aki majdnem két évtizeden át épített egy Lamborghini Countach 5000 S replikát a pincéjében. Egészsége mellett a párkapcsolata is ráment a projektre.

Ez volt a TOP 10 legegyedibb Safety Car

A biztonsági autó fontos szerepet tölt be a Forma-1-es futamok során, az idei szezonban is jópárszor bevetésre került. Évek óta egy Mercedes vezeti a mezőnyt, ha valamilyen incidens történik a pályán, de nem mindig volt ez így. Gondoltad volna, hogy egy Porsche 914 volt az első Safety Car?

Ez a 10 legnevetségesebb pillanat a Halálos iramban filmekből

A Halálos iramban filmsorozat nagy rajongótáborral rendelkezik, ha te is közéjük tartozol, jobb, ha gyorsan továbbgörgetsz. Ebben a cikkben ugyanis olyan jeleneteket vett górcső alá Szabó Balázs, amelyek enyhén szólva "furcsák".

Hasznos funkcióval bővül a Waze navigációs alkalmazás

Ha gyakorta használod a Waze nevű alakalmazást, akkor erről a hírről már biztosan értesültél. Ha még nem próbáltad ki, akkor megtudhatod, miért érdemes megfontolnod a telepítését.

Lecsapott a Jégember: Räikkönen nagyon csúnyán beoltotta Hamiltont

Hamilton gyakran volt téma itt az Alapjáraton, és nem minden esetben azért, mert szenzációsan teljesített egy versenyen. Rajongók, figyelem: ez a cikk Kimi Räikkönen trollkodását tartalmazza!

Íme a 9 legizgalmasabb hátsókerék-kormányzásos autó

Népszerű modellek, melyek mind a négy kereküket képesek kormányozni.