Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 09.
0 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 573 Ft
100 634 Ft
D 593 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

259-cel tépett a négyhengeres Toyota Supra az Autobahnon – VIDEÓ

2021. április 19. | 15:10

Ezt az autót lehet nem szeretni, de azt nem mondhatjuk rá, hogy lassú.

Az új Toyota Supra komoly érdeklődést váltott ki az emberekből, a figyelem túlnyomó többsége a hathengeres változatra irányult, amely 335 lóerővel debütált, idén aztán egyes piacokon megjelent a 382 lóerős verzió is. Van gyengébb kivitel is, azonban azt sem kell félteni az Autobahnon.

Az AutoTopNL videójában a belépőszintű Supra a főszereplő. A 2,0 literes, turbófeltöltős négyhengeres motor 255 lóerő leadására képes. Ezzel a hátsókerék-meghajtású sportkocsival is jól el lehet szórakozni, azért ennyi lóerő már nem játék, de sokan lesajnálják a modern Supra ezen változatát.

Oké, valóban nem hathengeres, de nem is lassú. A Toyota szerint a Supra 2.0 alig több mint öt másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet álló helyzetből indulva. A német autópálya korlátozás nélküli szakaszán megejtett száguldás is megerősíti, hogy a négyhengeres Suprában bőven van kraft. Ez annak ellenére igaz, hogy a sofőr megjegyzése szerint az autó nem olyan gyors, mint amire számítanánk. A sportautó végsebessége 250 km/óra, de mint a videóban látható, padlógázzal az óra szerinti 260-as tempó is kisajtolható az alap Suprából.

 

Az AMG-hez hasonlóan az EQ is a Mercedes kiemelt almárkájává vált Drasztikusan megugrott az autóvásárlási kedv az EU-ban

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!