2023. február 23. | 14:38

1989 óta egy istállóban várta sorsát, a hosszú évek alatt egértanyává vált.

A Chevrolet Corvette az autógyártás egyik ikonikus darabja. A történetben szereplő 1974-es gyártmánynak szomorú sors jutott, ugyanis 1989 óta egy istállóban állva várta megmentőjét. A WD Detailing szakértői csapata szerencsére rátalált az elhagyatott autóra, és nekiláttak egy alapos takarításnak.

A videóból kiderül, hogy a Corvette Stingray 1982-ben került utolsó tulajdonosához, egy Terry nevű hölgyhöz, aki hirtelen felindulásból vásárolta meg az autót, melyre mindig is büszke volt, mégis egy istállóban parkoltatta az elmúlt 34 évben.

Az elhagyatottság természetesen nem tesz jót semmilyen használati tárgynak. A hosszú évek során a Corvette egerek tanyájává vált, belepte a por, a kosz és a törmelék.

Az autót első körben ki kellett szabadítani a pusztító fogságból, majd kezdődhetett a takarítás, először a karosszéria került sorra. A belső tér tisztítása során kiderült, a rágcsálók komoly károkat okoztak. ürüléket, foltokat hagytak maguk után.

A WD Detailing csapata komoly szétszerelés árán fért hozzá az eldugott helyekhez, hogy alapos munkával életet leheljenek a Corvette-be. Munkájukról videót is készítettek.

Ugyanez a társaság tavaly egy olyan BMW-t hozott vissza a sírból, mely az Ian nevű hurrikán okozta árvíz áldozata lett.

  • Címkék: