vasárnap - 2023. május 28.
19 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 566 Ft
100 612 Ft
D 551 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Az megvolt, amikor az idióta palackkal a kormányon próbálta önvezetni a Peugeot-t?

2022. augusztus 19. | 16:22

Ilyen az, amikor a sofőr háttal ül a moziban.

Nehéz eldönteni, hogy a technikába vetett mérhetetlen hit, vagy a borzalmasan mély emberi butaság vezetett oda, hogy a Peugeot sofőrje a hátsó ülésről kamerázva próbálta bemutatni az autó még nem is létező önvezető képességét (hiszen ma még csak a részleges önvezetésre képesek az autók, amelyek folyamatos felügyeletet igényelnek a sofőrülésből).

Az autópályás vezetést segítő rendszerek sáv- és adaptív sebességtartó működését még azzal is tovább fricskázta a tesztpilóta - pardon, teszt utas -, hogy egy palackot biggyesztett a kormánykerékre, hogy az autónak úgy tűnjön, mintha fogná a kormányt, ami amúgy nyilván súlyánál fogva folyamatosan jobbra próbálta kormányozni az autót.

Nem annyira meglepő fordulat a videó végén, hogy a záróvonal után jobbra, a szaggatott vonalat átlépve feladta a kihívást az elektronika és a kicsit sem szakszerűen elvégzett teszt végén az árokba vezette magát.

  • Címkék:
Kézi és automata váltós is egyszerre a vadonatúj Koenigsegg CC850 Infografikán a teherszállítók miatt bekövetkezett, személyi sérüléssel járó balesetek száma

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!