A Manchester United, a Real Madrid, a PSG és az AC Milan korábbi futballistája, David Beckham egy különleges ajándékkal lepte meg fiát. A 23 éves Brooklyn a nála 4 évvel idősebb Nicola Peltzcel kötött házasságot a hétvégén, az angol sztár pedig egy restaurált 1954-es Jaguar XK140 modellt vásárolt gyermekének.

Az autó a brit autógyártás aranykorának terméke. Klasszikus, nyitott tetős kialakításával azonnal rabul ejti a rajongók szívét. Némi csavar a történetben, hogy a Jaguarban nem az eredeti, 3,4 literes, 190 lóerős sorhatos motor dolgozik. Beckham villanyautókra szakosodott vállalata, a Lunaz elektromos meghajtással szerelte fel a kocsit.

A szakemberek remek munkát végeztek a felújítással. Az ’54-es Jaguar vadonatúj fékeket, kormányművet és felfüggesztést is kapott. A Lunaz az összes elektromossá alakított járművet vezethető állapotban adja át a megrendelőnek, így történt ez most is, ennek köszönhetően Brooklyn Beckham is átélheti a klasszikusokra jellemző vezetési élményt.

A krémszínű belső is kozmetikai beavatkozáson esett át. A műszerfalon a régi kijelzők megmaradtak, ám az autó átalakításának megfelelően az eredeti állapothoz képest új információkkal is szolgálnak, ilyen például az akkumulátor töltöttségi szintje.

A fiatalok egyébként Floridában, a Peltz család birtokán mondták ki a boldogító igent. A többnapos rendezvényen a lakodalom a zsidó hagyományoknak megfelelően zajlott. Az eseményen a hírek szerint David Beckham családján kívül a Spice Girls együttes egykori tagjai, Gordon Ramsay sztárséf, Serena és Venus Williams, valamint Eva Longoria Baston színésznő is jelen volt.