Egyedi autós formaterveket rajzol ez a magyar fiatalember

Közzétéve:
2020-03-13, 17:04

Az álmának él.

Rolf Ernő néhány napja az Alapjárat Facebook oldalának küldött üzenet segítségével keresett meg bennünket azzal a kéréssel, hogy bemutathassa az általa készített formaterveit. Mindig örömmel vesszük, ha közösségünk egy tagja szeretné különleges, a megszokottól eltérő autóját, tevékenységét és hobbiját megmutatni a vilgának - vagy legalábbis az Alapjáratot követő autófanatikusoknak.

"Életem és a rajzolás 15 évvel ezelőtt fonódott össze. Gyerekként nagyon sokat rajzoltam, valamint kartondobozból készítettem makett autókat. Mindig nagy álmom volt, hogy egyszer egy általam tervezett autót megvalósítanak. Motivál, hogy minél egyedibb és környezetbarát EQ formaterveket sikerüljön terveznem. Ezeket rólam neveztem el, Rolf modell néven illettem őket, a palettát folyamatosan bővítem.

Szeretem ezt a munkát, akkor érzem magamat igazán elememben, ha egy autót tervezhetek. Folyamatosan igyekszem tanulni, fejlődni, és szívesen meghallgatom mások véleményét, az építő jellegű kritikákat is.

Úgy érzem, hogy az autó tervezésének születtem. A rajzokat az ibis Paint X nevű okostelefonos alkalmazással készítem, ami egy egyszerű rajzprogram telefonra. Terveimben szerepel kifejezetten autós rajzprogramot is megvásárolni, erre azonban eddig még nem volt lehetőségem."

Arra kérünk, ha szeretnéd segíteni Ernő munkáját, álmának megvalósítását, akkor tedd meg ezt egy hozzászólással!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Ebből valami komoly lesz! Érkezhet az elektromos ezüstnyíl?
2018. július 06.
A Mercedes egy sajtónap keretében mutatta be az EQ tanulmányautójának várható formavilágát.
2020 Smart ForTwo
2019. szeptember 02.
Ez lesz az utolsó alkalom, hogy a Daimler önállóan készít Smart modelleket.

További hírek