A legnagyobb sztárok igényeit kielégítő, mozgó luxusotthonokat gyárt a King Kong Production Vehicles nevű vállalat. A lakókocsik kényelmét korábban Leonardo Di Caprio és Brad Pitt filmcsillagok is élvezhették – a következőkben megtudhatod, mi teszi őket igazán különlegessé.

A mellékelt videóban David Rosvek, a King Kong Production Vehicles tulajdonosa elárulja, hogy a bemutatott lakókocsi jelen volt az Eredet című film forgatásán, melyben Di Caprio szerepel, valamint a Pénzcsináló című moziban, melyben Brad Pitt alakítását láthatják a nézők.

A filmcsillagok kényelmét szolgáló, guruló luxuslakosztály 16 méter hosszú. 1,5 millió dolláros (több mint 500 millió forintos) vételárával, valamint heti 6 ezer dolláros (közel 1,9 millió forintos) bérleti díjával valóban a vállalat legmagasabb kategóriájú termékei közé tartozik. A belső felszereltséghez még vendégzuhanyzó is tartozik, a felhasználók melegérzetéről két kandalló, szórakoztatásukról pedig hét televízió gondoskodik.

Ugyan a filmsztárok a forgatások során viszonylag kevés időt töltenek a főzéssel, a lakókocsiban egy kiválóan felszerelt konyha is található. A vendégek lenyűgözésére alkalmas nappaliban a beépített borhűtőből és hűtőszekrényből kivett italokkal lazíthatnak a mozicsillagok.

Az önmagában 50 ezer dolláros zuhanyzó újrahasznosított üveg felhasználásával készült, két mesterember két héten át tartó munkájának köszönhetően. A téli, hideg napokon a fürdőszoba, a konyha és a nappali padlófűtése plusz komfortérzetet biztosít. Mivel a forgatási napokon akár 18 órát is dolgozhatnak a színészek, David Rosvek szerint kiemelten fontos, hogy az átmeneti otthonuk megfelelő pihenési és feltöltődési lehetőséget nyújtson számukra.