Ez történik, ha mínusz 40 fokban mosod a kocsid - VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-03-01, 08:29

A pink színű terepjáró elég nagy feltűnést keltett az orosz utakon.

Nálunk már kezd tavaszias idő lenni, Oroszország egyes részein viszont még mindig tombol a gyilkos tél. Az autómosást nagy hidegben nem értelmes erőltetni, a Garage 54 csapata mégis megtette, a végeredmény pedig igen vicces lett.

Az oroszok fogtak egy Hummert, és elgurultak egy önkiszolgáló autómosóhoz, de ott nem tudták lemosni az autót, a beállóhelyen még egy kuka is árválkodott, amit azért rakhattak oda, hogy még véletlenül se jusson eszébe senkinek az ott történő várakozás. Az üzembetartók a jelek szerint úgy gondolták, hogy -40 fokban senki nem akar majd autót mosni a szabadban, a Garage 54 csapatával viszont nem számoltak.

A szakik nem jöttek zavarba, visszatértek a műhelyükhöz, majd munkához láttak. A csatorna arca (a kopasz úriember) fogott egy magasnyomású habosítót, majd elkezdte lefújni a Hummert egy oldattal, amiben az autósampon vízzel keveredett. A folyadék a felülettel érintkezve megfagyott, kívülről egyébként úgy nézett ki a dolog, mintha egy rózsaszín festékréteget vinnének fel az amúgy fekete színű terepjáróra.

Rózsaszín Hummer

Az eredmény elég vicces lett, tulajdonképpen egy guruló rózsaszín jégvalamit csináltak a Hummerből. Indulásnál a megfagyott szappanréteg azonnal lepattogzott a kerekekről (a rendszámtáblákat le kellett takarítani), meg nyilván a motorháztetőn tespedő takaróréteg is olvadásnak indult, ahogy egyre inkább bemelegedett a motor, de ennek nem voltak látványos jelei. A pink mini-tank már a benzinkúton is elég nagy megrökönyödést okozott, de a kocsi nyilvánvalóan az utakon is vonzotta a tekinteteket, az autósokon kívül a gyalogosok is nagyokat pislogtak, amikor elhaladt mellettük a gép. A Hummer aztán visszatért a fűtött garázsba, ahol „ledobta” magáról a rózsaszín kabátot.

 

Garage 54

Kapcsolódó írások

Gumit égető mercis oldalról
2019. december 09.
Ha azt hitted, hogy nem mutatunk videót, akkor nagyot tévedtél.
Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.

További hírek