Ámon Olivér nem ismeretlen a videós tartalmakat rendszeresen fogyasztó hazai autóőrülteknek. Facebook és Youtube követőinek száma komoly rajongótábort igazol és abszolút nemzetközi szinten építi karrierjét. Magyarország Ken Blockja rendszeresen oszt meg olyan igényesen összerakott anyagokat, amiken vagy nagyon nevetsz vagy tátott szájjal bambulva nézed végig.

Olivér aktívan versenyezik is a hazai drift szakágban, egy alaposan testreszabott „C600”-al, ami a legjobb tudomásom szerint valamivel 600 ló felett teljesít. A fiatal pilóta tehetsége nem megkérdőjelezhető és a show kedvéért ezt gyakran be is mutatja a nagyérdeműnek.

Láttuk őt már félbevágott Suzukival randalírozni, motocross pályán ugratni a 2018-as Swifttel és igazából mindegy, hogy Suzukit vagy Lamborghinit hajt éppen, kizárólag keresztbe halad vele.

Hide The Pain Harold Multiplája

Ezúttal a Hide The Pain Haroldtól frissen vásárolt Fiat Multiplával tett egy - a típus rajongói számára horrorba illő - tiszteletkört egy elhagyatott területen, ami a tőle megszokott módon teljesen őrült lett. Jó sofőr, egy tisztességes kézifék és elhagyatott terület, más nem is kell a lesajnált olasz családi verda lapkereszten autózásához.

Nem is lehetne jobb illusztráció a Fiat Multipla rajongóinak arckifejezésére, a nemzetközi sikerben tündöklő Hide The Pain Harold egyedülálló mosolya.

Hide The Pain Harold a Multiplában