Nemrég egy C8-as Corvette-tulajdonos a saját kárán tanulta meg, hogy ezek a kocsik milyen könnyen el tudják ásni magukat a homokban.

Az alább látható videó készítője a texasi Galveston városában figyelt fel a Corvette-re, amely kilátástalan harcot folytatott. Más autók is megszenvedtek a homokkal, amely vélhetően puhább volt, mint arra bárki is számított volna. A sportkocsi meleltt több, kevésbé pályára szánt jármű, köztük egy Ford F-150 is a homokban rekedt, ez talán némi gyógyír tud lenni a sofőr sértett büszkeségére. 

Az viszont rosszul eshetett neki, amikor egy Chrysler kisbusz mindenféle megerőltetés nélkül elrobogott az elakadt járművek mellett. Végül a Corvette egy vontatóautó segítségével kiszabadult a „börtönéből”, hátulról azért biztos, ami biztos alapon plusz két ember megtolta az autót.

Ennyiből nem állapítható meg, mekkora anyagi kár keletkezett a kocsiban, azért az sanszos, hogy az első lökhárítót vissza kell majd pofozni a helyére. A videó feltöltője azt állítja, hogy a járókelők hallottak valami csattanást, miközben a több száz lóerős jármű mentése zajlott, lehet, hogy az egyéb alkatrészekben is keletkeztek sérülések.

Nyitókép forrása: YouTube