A kínai Csöcsiang tartomány rendőrei észlelték, hogy ugyanaz az a személygépjármű rövid időn belül sorozatos szabálysértéseket követ el. A hatóság információi alapján a szóban forgó Audi 49-szer hajtott át a piros lámpán, mindössze két nap leforgása alatt. A jármű tulajdonosa – magától értetődően – a figyelem középpontjába került, ám a rendőrségi nyomozás megállapította, hogy a férfi ex-barátnője, és egy általa megbízott tettestárs vonható felelősségre a történtek miatt - értesült a Global Times.

A hírekben Lu néven emlegetett hölggyel az Audi Csien nevű tulajdonosa egy másik nő miatt szakított. Lu emiatt dühbe gurult, és megkért egy Csen nevű férfit, hogy kérje kölcsön volt párja autóját. Ezután Csen átadta a kulcsokat egy Zsu nevű személynek, aki a rendőrség megállapítása szerint valóban elkövette a szabálysértéseket.

piros lámpa

Kissé szövevényes a történet, a hölgy mindenesetre mindent megtett, hogy bosszút álljon félrelépő ex-kedvesén. Zsunak nem kellett semmit kétszer mondani, hiszen a hírek szerint régóta romantikus érzelmeket táplált Lu iránt. Ennek tudatában is nehezen értelmezhető a cselekedet, ám legalább rá lehet fogni, hogy elvakította őt a szerelem.

Végül a bizarr szappanopera minden szereplője elismerte felelősségét, a büntetések kiszabása innentől fogva az illetékes hatóság dolga. Van egy olyan érzésem, hogy Lu és Zsu kapcsolata ezek után már nem fog lángra lobbanni, ahogy az Audi tulajdonosa sem szeretné visszafogadni régi szerelmét.