Kombi izomautó-koncepció látott napvilágot

Közzétéve:
2020-08-19, 11:03

A Dodge Challenger modellből álmodták meg a Baywatch stílusú kombit.

Az amerikai ikon minden autószeretőnek ismerős, a Dodge Challengerből rengeteg bestiális kivitel készült már, elég csak az SRT Demon kivitelekre gondolni. Vannak azonban olyan emberek, akik hiányolják a praktikus csomagtartót ebből a típusból, így a Sketch Monkey rajzolója megálmodott egy kombi-izomautó koncepicót, amelyet Baywatch-stílusban életmentő járgánynak szánt a partra.

Dodge Challenger shooting brake koncepció

A koncepció alapját egy Dodge Challenger SRT Super Stock adta, amelyből ezt az érdekes, háromajtós shooting brake járgányt faragta ki digitálisan. Egészen izgalmas lenne családi kombinak is a 700 lóerő feletti teljesítménnyel bíró autó. A hátsókerék-meghajtás bizonyára itt is jó vezetési élményt garantálna.

Neked hogy tetszik ez a látványterv, el tudnád képzelni sorozatgyártásban is ezt az autót, vagy szentségtörés lenne egy klasszikus izomautót így átalakítani?

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Dodge Challenger SRT Hellcat tulingolt modell a német autópályán közel 300 km/órával
2020. november 30.
A német autópálya egyes szakaszain még van lehetőség meghajtani ezeket a szörnyetegeket.
Dodge Challenger tuning
2019. október 05.
A csaknem negyvenes éveiben járó Corey Jones visszatért a tettek helyszínére. Camaro helyett ezúttal Challengert épített, bemutatja hogyan kell izomautóból terepjárót építeni.

További hírek