Hamilton nem kizárólag a pályán nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet a 2020-as szezonban. Élharcosa volt a BLM kampánynak, mely kapcsán több pilótatársát is éles kritikával illette, akik nem ugyanúgy látják a dolgokat, mint ő. Mindemellett aktívan képviseli a divat szélsőséges stílusait is, ami miatt sokan - nem ok nélkül - feltűnési viszketegséggel vádolják.

Ezúttal mi sem a sportban elért eredményeiről fogunk értekezni. Jöjjenek a hétszeres világbajnok legérdekesebb öltözékei, amelyben a tavalyi év során megjelent.

Visszatérés és a finálé

Miután Lewis Hamilton koronavírus fertőzés miatt kihagyni kényszerült a második Bahreinben megrendezett versenyt, Abu Dhabiban térhetett vissza. A különleges megjelenésének egy része volt Pyer Moss New York-i tervező által készített fejfedő és egy Virgil Abloh által tervezett Louis Vuitton ruhával. Ebből a ruha 440, a sapka pedig 220 angol font, amelynek összértéke körülbelül 265 ezer forint.

Lewis Hamilton egy Mercedesből kiszállás közben

Otthonkában Belgiumban

A Belga Nagydíj hétvégéjén a kényelmesebb feléről fogta meg a dolgot, így egy Virgil Abloh által tervezett műszőr pulóverben jelent meg.

Hamilton egy Mercedes előtt maszkban

Tetőtől-talpig rózsaszínben

Ismét egy túlon-túl érdekes ruhaköltemény, Imolában parádézott ebben a brit pilóta. A különleges szett Heron Preston amerikai tervező és a Levi’s együttműködéséből származott. A ruhát akár te is megvásárolhatod, összesen körülbelül 250 ezer forint ellenében.

Hamilton rolleren szemből

Laza megjelenés Törökországban

A hétvége, amikor beállította Michael Schumacher rekordját és megszerezte a hetedik világbajnoki címet. A paddockban egy Prada ingben és egy Honor the Gift nadrágban sétáltatta Roscoe kutyáját.

Hamilton kutyát sétáltat a Forma-1-es paddockban

Legyen zöld minden

Bahrein nem feltétlenül a klímavédelmi törekvéseiről híres, ennek ellenére Hamilton az MSGM olasz márka „Fantastic Green” pólóját viselte.

Lewis Hamilton napszemüvegben és maszkban

Díjkiosztóhoz igazodva

Az online eseményhez méltó módon viselt egy kétsoros gombozású öltönyt, amelyet az FIA hivatalos Forma-1-es egyéni világbajnoki trófeája egészített ki.

Hamilton az FIA online díjkiosztóján

Japán hangulat Silverstone-ban

Ezen a hétvégén volt az a drámai végjáték, amelynek keretein belül mindkét Mercedes defektet kapott. Bottas még pontot sem szerzett, Hamiltonnak csak egy fél kört kellett így teljesíteni, hogy végül az első helyen intsék le, még három keréken is. A brit e hétvégén egy kimonószerű felsőben és egy Heron Preston farmerben jelent meg a Forma-1-es paddockban.

Lewis Hamilton a paddockban a Red Bull motor home-ja előtt

Mindig valami mondanivaló?

Silverstone-ban a másik szettjének legfőbb ékességét ez a Madhappy márka által gyártott "Local Optimist" pulóver jelentette, amelyet a The North Face és a Supreme együttműködés nadrágja egészített ki.

Lewis Hamilton érdekes ruhában kamerás emberek mellett

Vissza az iskolába

Hamilton Mugellóban viselt egy kivételesen érdekes kockás ruhát, amelyet az MSGM tavaszi/nyári kollekciójából válogatott ki. Az eredmény nem csak figyelemfelkeltő volt, elég vicces is.

Hamilton egy rolleren Mugelloban

Rekord döntögetős szett az Eifel Nagydíjra

E meglehetősen hűvös hétvégén farmer alsót és felsőt viselt Hamilton a Dior és a Daniel Arsham kollekcióból. Ekkor állította be Michael Schumacher 91-es futamgyőzelmi rekordját a Forma-1-ben.

Hamilton farmer ruhában az Eifel Nagydíjon