Lezáratlan autókra vadászik az amerikai kakidémon - VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-02-16, 12:57

De most tényleg, mi járhat ennek az embernek a fejében???

A rendőrség komoly erőkkel keresi azt a rejtélyes idegent, aki az Egyesült Államokban lezáratlan autókra vadászik, mégpedig azért, hogy azokban elhelyezze az ürülékét. Ezúton is elnézést kérünk azoktól, akik étkezés közben bukkantak rá erre a cikkre.

A kakidémon a különböző autószerelő műhelyek környékén szokott akcióba lendülni, türelmesen kivárja, amíg megtalálja a megfelelő zsákmányt. Az egyik szerviz munkatársai alig akarták elhinni azt, amit a szemükkel és orrukkal láttak és szagoltak a misztikus alak meglepetésszerű vizitje után.

A biztonsági kamerák megörökítették, amint az ismeretlen félig letolt nadrággal a dolgát végzi az egyik ügyfél kisteherautójában. 

A helyi rendőrség beszámolója szerint a székletfantom első ízben még tavaly novemberben csapott le egy olyan autóra, ami nem volt bezárva. Januárban egy másik műhelynél addig kutakodott a járművek között, amíg nem talált egy olyat, amit elektromos hiba miatt nem tudtak bezárni a szerelők. A szakik abban reménykednek, hogy mihamarabb elkapják a tettest, szerintük fejben valami nagy zűr van nála. Nem tudunk vitába szállni ezzel a megállapítással.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

BMW Alpina B8 Gran Coupé
2021. március 25.
Csak pár lóerővel gyengébb, mint a BMW M8 Competition.
Check engine
2021. február 26.
Egyesek csak akkor hajlandók felkeresni a szervizt, amikor már megtörtént a baj.

További hírek