Már kriptovalutáért is lehet Lamborghinit venni

Közzétéve:
2021-01-12, 20:45

Történelmi csúcsokat döntöget a Bitcoin árfolyama a tőzsdén, 2021. január 8-án 41 ezer dollár fölött jegyezték. Talán nem véletlen, hogy az amerikai Newport Beach-i Lamborghini kereskedésben már kriptovalutákkal is lehet autót vásárolni. Azért érdemes előtt felhívni őket, pontosan milyen fizetőeszközöket fogadnak el. Amit már most lehet tudni, hogy a Bitcoin alapértelmezetten köztük van.

Lamborghini modellek
Már Bitcoinnal is szert tehetsz egy gyönyörű Lamborghinire

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ez az első alkalom, amikor valaki kriptovalutára vásárol magának autót. 2013-ban, éppen a fent említett kereskedésben történt, hogy egy illető Bitcoinnal fizetett egy Tesla Model S-ért cserébe. Az azonban először fordul elő, hogy a kereskedés hivatalos formában – a közösségi média platformokon keresztül – hirdeti ezt az alternatív fizetési lehetőséget.

A Bitcoin ingadozását, valamint az elmúlt hónapok meredeken felfelé ívelő tendenciáját figyelembevéve, gyakorlatilag megjósolhatatlan, milyen irányt vesz a kriptovaluta árfolyama, éppen ezért nem is bocsátkoznánk jóslatokba.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Az 1963-as Jeep Wagoneer elölről fotózva
2020. január 03.
Lassan 6 évtizedre tekint vissza a luxus SUV-ok története.
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.

További hírek