kedd - 2023. szeptember 26.
19 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Máris mutatjuk, milyen autókat vezet Ben Stiller

2022. november 30. | 08:03

A színész autógyűjteményében akadnak érdekességek.

Ben Stiller amerikai színész-komikus itthon is híres vígjátékairól, mint például a Zoolander, a trendkívüli vagy az Éjszaka a múzeumban filmsorozat, de karrierjét saját szituációs komédia sorozatával indította be, a Ben Stiller Show-val, amelyért Emmy-díjat is kapott.

1987 óta tartó 35 éves pályafutása során több száz filmben és TV-sorozatban szerepelt és ezalatt megszerzett vagyonából többek között autókra is tellett neki. Mutatjuk, pontosan milyenekre.

Audi Q7

Stiller garázsában egy első generációs Q7 is helyet kapott, amely modell több más színész, többek között Nicole Kidman autógyűjteményében is szerepel. Nem tudni, hogy Stiller a 3,0, a 4,2 vagy a 6,0 literes modellváltozatot birtokolja, de az biztos, hogy még a 2010-es ráncfelvarrás előtti a modell.

Fiat 500 X

A Fiat 500 crossover változatát 2014-ben mutatták be, és az autót, valamint Stiller Zoolanderének 2. filmjét hirdető reklámban a színész egy ilyen autóval hajt át tucatnyi alkalommal egy prios lámpán, pózolva a traffipaxnak.

Nem tudni, hogy ajándék volt-e vagy csak nagyon megtetszett neki az autó, de a színész gyűjteményében is szerepel egy, a videóban is látható kanárisárga 500 X.

Jaguar XJ308

A színész nem veti meg a klasszikus formákat sem, egy brit XJ-sorozatú szedán is megfordult a keze alatt.

Mercedes-Benz CLS (C219)

Minden valamire való autógyűjteményben helyet kell kapnia legalább egy sportkupénak, ez alól Stiller garázsa sem kivétel. Az ő sportkocsija a CLS-osztály C219-es szériája, amelyet a kétezres évek végén gyártottak, egészen 2010-ig. Stiller látszólag szereti a fekete színt, mivel a Q7 és az XJ mellett a C219 is ebben a színben tündököl.

Stiller egy interjúban azt is elmondta, hogy az álomautói közé tartozik a Porsche 911 és a Triumph TR7 is, de egyelőre ilyen autókat nem birtokol.

Ha érdekelnek más sztárok autói, ezen a listaoldalon böngészhetsz még.

Audi / Depositphotos
Ismét fillérekért juthatsz autóhoz a NAV árverésén Ez a közlekedési helyzet sok autóst elgondolkodtat, ha balra kell kanyarodnia

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!