Szervizbe vitte az Audiját, 200 km/h-val száguldoztak vele a dolgozók

Közzétéve:
2021-03-22, 19:38

Az óvatos tulajdonos az autó helyét és sebességet megfigyelő berendezést helyezett el a frissen vásárolt járműben, majd kellemetlen meglepetés érte.

Az angliai Kearsleyben élő Imran Aslam március 13-án 19 millió forintnak megfelelő összegért vásárolt magának egy Audi RS7 típusú gépjárművet. A 38 éves férfi négy nappal később egy rutinellenőrzésre vitte az autót a Bolton Audi kereskedésbe. Az óvatos és előrelátó tulajdonos az autó helyét és sebességet figyelő nyomkövetőt helyezett el a járműben, ami a szervízbe szállítás napján furcsa jeleket adott le.

Nagyjából este 6 óra magasságában Imran Aslam azt látta a berendezésen, hogy autóját valaki 196 km/h-s sebességgel vezette. Az irodai beosztásban lévő férfi érthetően meglepetten tapasztalta a fejleményt.

„Pánikba kerültem, azonnal eljöttem a munkából, a kereskedésbe siettem és hívtam a rendőrséget. Arra gondoltam, hogy valaki ellopta az autómat. Nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet. A hét minden napján dolgozom, két évig gyűjtöttem erre az Audira. Bárki is vezette, ekkora sebességnél meg is ölhetett volna valakit” - mondta az Audi tulajdonosa a The Bolton News riporterének.

Amikor Aslam megérkezett a kereskedésbe, az ott tartózkodó dolgozók semmit nem tudtak az esetről, az autó ellenőrzését pedig még nem végezték el. Feltételezések szerint a szerviz egyik munkatársa vihette el az Audit egy körre. A kereskedés egyelőre nem kommentálta az esetet.

Audi RS7

Őszintén szólva, nem lettem volna szerencsétlen Imran Aslam helyében. Gondolj csak bele: veszel egy zsírúj Audit, beviszed a szervízbe egy alapos átvizsgálásra, az egyik dolgozó meg engedély nélkül kitapossa a belét?! Te hogyan reagálnál egy ilyen helyzetben?

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Rolls-Royce Silver Shadow szemből
2020. december 31.
Avagy a legrosszabb autónevek valaha. Folytatás.

További hírek