hétfő - 2023. szeptember 25.
23.5 °C
kevés felhő
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Te sem hinnéd, milyen kevés hivatalos Bugatti szerviz van az egész világon

2023. szeptember 19. | 08:40

Éppen most nyílt meg a legújabb hivatalos Bugatti szerviz, így a tulajok már eggyel több helyre is vihetik autóikat.

Ha egy márka be akar lépni egy piacra, akkor a vásárlókban mindenképpen bizalmat épít, ha rendelkezik megfelelően kiépített szervizhálózattal. Hiszen nincs is nagyobb szenvedés, mint amikor alkatrész után kell futkosni és külföldről rendelve, csak hosszú idő alatt jön meg, addig az autó áll.

Egy hivatalos szerviznek gyakran vannak komolyabb előnyei, amik jellemzően akkor érvényesek, ha egy új, esetleg drágább, különlegesebb autóról van szó. Ha az adott autó tényleg nagyon kirívó darab, akkor pedig megfordul a dolog, és már mi vadásszuk a márkaszervizt.

Ilyen a Bugatti esete is, ahol a hiperautóknak szánt hivatalos hálózatnak összesen hat tagja van világszerte. Ez már kedvezőbb szám a tulajoknak, hiszen nemrég nyílt meg a gyártó londoni szervizközpontja, azzal együtt érték el a hatot.

A Bugattinál is hisznek abban, hogy nem csak a vásárlásnál kell jelen legyenek a Bugatti-tulaj életében, de utána is. Ott is meg kell teremteni a hozzájuk méltó felhasználói élményt, így szervizszolgáltatásaik is a márkához hű színvonalon mozognak.

A frissen megnyílt Bugatti London szerelőcsapatát a márka franciaországi központjában, Molsheimben képezték ki. Emellett a szerviz megkapott minden szerszámot, számítógépet és felszerelést ahhoz, hogy szakszerűen nyúlhassanak hozzá például a Chiron és Veyron sorozatok modelljeihez, vagy akár olyan klasszikusokhoz, mint az EB110 illetve az EB110 SS.

A Bugatti ügyfélszolgálati igazgatója elmondta, hogy a londoni létesítményük az egyik legmodernebb értékesítés utáni állomásuk lett a hálózatban. Itt is megjelennek majd olyan szolgáltatások, mint például a Passeport Tranquilite, amely négy éves szerviz- és garanciaprogramot biztosít.

A Bugatti londoni létesítménye csatlakozik a „Service Partners of Excellence" fantázianevű hálózatba, amely a szervizeket fedi. Olyan városok mellett lesz jelen a márka térképén, mint Dubai (Egyesült Arab Emírségek), Düsseldorf (Németország), Greenwich (Connecticut, USA), Beverly Hills (Kalifornia, USA) és az ázsiai törpeállam, Szingapúr.

Bugatti
A magyar közlekedők jelentős részét az agresszív társaik teszik agresszívvá Rendőrt akartak hívni, mert valaki a házuk elé mert parkolni

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!