Ütős időutazás a műszerfalak fejlődésében néhány pillanat alatt – GALÉRIA

Közzétéve:
2019-09-07, 06:50

7 ikonikus modell belterének változása jelenik meg ötletes GIF-eken.

Vannak olyan modellek, melyek alig érnek meg egy generációt, és néhány ezer példány legyártása után kivonják őket a piacról a csúfos kudarc után. Ebben a cikkben azonban olyan ikonikus modellek szerepelnek, melyek hosszú ideje jelen vannak az autóiparban, és a típusnevük mindenki fejében egy konkrét jelentést ébreszt.

A Budget Direct 7 olyan járműről csinált GIF-eket, melyek régóta meghatározó modelljei az autóiparnak, és amelyek megérdemlik, hogy egy rövid összefoglalóval megmutassák a műszerfalaik kialakításának fejlődését. Az első ilyen GIF a Chevrolet Corvette sportautóról készült, mely 1953 óta van gyártásban, és jelenleg a nyolcadik generációnál tart. Az elmúlt több mint 60 évben rengeteget változott a dizájn, ezen a szép grafikán pedig te is végig járhatod ezt az időszakot.

Van még itt Toyota Corolla, Ford Mustang, Honda Civic, Jaguar XJ, Mercedes SL és MINI belterekről készült GIF is, egyik részletesebben kidolgozott, mint a másik. Dőlj tehát hátra nyugodtan és élvezd, ahogy repülsz végig az időben az ’50-es ’60-as évektől egészen napjainkig.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Beltér
2020. február 18.
Képes vagy mindegyik modellt megnevezni?
lotus
2020. május 03.
Egy apró darabka alapján is meg tudod nevezni a pontos modelleket?

További hírek