2017. december 16. | 02:15

Az autó eladás a neten keresztül a legkönnyebben megoldható, hiszen semmilyen utánajárást nem igényel, és otthonunkból kényelmesen elintézhetjük.

Az apróhirdetések feladása roppant egyszerű, hiszen ugyanaz mintha egy helyi apróhirdetési újságba szeretnénk megjelentetni egy hirdetést. A maxapro.hu által felkínált lehetőség igazán egyszerű és nagyszerű formája a hirdetésnek, ráadásul a hirdetések korlátlan ideig elérhetők az érdeklődők számára. Ezzel a lehetőséggel nagyon nagy érdeklődő tábort el lehet érni, így az autó eladás is sokkal könnyebbé és gyorsabbá válik.

Hogyan tudom feladni a hirdetést?

Egy űrlapot szükséges kitölteni az autó eladás során, amelyhez akár 30 db fényképet is lehet csatolni. Ezt a lehetőséget érdemes kihasználni, hiszen a jó képek már el tudják adni az autót, ha sok jó képet töltünk fel, az megtöbbszörözi az eladás esélyét. HTML kódot és egy weboldalra mutató linket is lehet rögzíteni a hirdetésben, amely szintén segíti az eladást. Azok, akik határozottan és igen jól elnavigálnak a különféle közösségi oldalalakon, azoknak segítséget ad, hogy a hirdetést meg lehet osztani a Facebookon, a Twitteren is. Az apróhirdetési oldal lehetőséget biztosít a használt dolgok eladására és költséghatékonyan hozzásegít bennünket a készpénzhez. Az online, néhány kattintással feladható hirdetést sokan kedvelik.

 

Az autó eladás az apróhirdetési oldalakon könnyedén megoldható

Sokan keresnek dolgokat az apróhirdetési oldalakon és jellemzően a helyi értékesítéseket preferálják, ahol lehetőségük nyílhat akár élőben is megtekinteni a terméket, autót, stb. Az autó eladás hirdetés feladásakor érdemes ezt is szem előtt tartani és erre lehetőséget is biztosítani. A helyben felkínált termékek mindig olcsóbbak, mint az ország másik felében elérhetők. Első lépésben ki kell választani a települést, ahol mi hirdetni szeretnénk, itt lehetőség nyílik akár városrész megjelölésére is valamint konkrét címet is rögzíthetünk. Következő lépésben már a kategóriát kell kiválasztanunk, jelen esetben az autó eladás kategóriát. Ezután adhatunk a hirdetésünknek egy frappáns címet, amely vélhetően felkelti majd az érdeklődők figyelmét. A hirdetés szövegében érdemes részletesen is kitérni az autó állapotára, és mindenre, ami fontos lehet egy potenciális vásárlónak. Ilyen lehet a szín, az évjárat, volt-e törve, a kárpit minősége, a különféle extrák, hányadik tulajdonosok vagyunk, stb. Mindent írjunk le ami csak kérdésként felmerülhet egy vásárlóban, hiszen akkor látják, hogy itt bizony mindent leírtak és még kérdéseket sem kell feltenni, azonnal meg tudják hozni döntésüket. Következhet a maximum 30 kép feltöltése, amelyet már jeleztünk is, hogy érdemes kihasználni. A hirdetésben lehetőség nyílik Youtube videó linkjének megjelenítésére is, amely szintén elősegítheti a gyors adásvételt. Az elérhetőségeknél érdemes minél többet megadni, hiszen vannak olyan érdeklődők, akik a telefonálást részesítik előnyben, de szép számmal akadnak olyan vásárlók is, akik levelet szeretnek írni. Ezután nem marad más hátra, mint útjára indítani a hirdetésünket, amely szinte azonnal meg is jelenik. Még az is előfordulhat, hogy aznap gazdára talál használt autónk, ha okosan és lényegre törően fogalmazunk és minél több képet is csatolunk a hirdetéshez. A maxapro.hu hirdetési portál mindent megtesz annak érdekében, hogy a hirdetésfeladás zökkenőmentes és gördülékeny legyen, hiszen nekik is fontos, hogy minél több hirdetés jelenjen meg az egyes kategóriákban.