Autós álláshirdetések - 2017. November

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Az internet mindig tartogat lehetőségeket azoknak, akik autókkal kapcsolatos munkát keresnek. Dolgozz kereskedelmi vagy műszaki területen a kedvenc márkád kötelékében!

Karrierlehetőségek autós cégeknél

Az interneten számos érdekes álláslehetőség kínálkozik azoknak, akik imádnak autók között dolgozni. A BMW például folyamatosan várja az új munkatársak jelentkezését a legkülönfélébb munkakörökre. Budapesten autószerelő, alkatrész értékesítő és autómosó munkatársat keresnek, Debrecenben karosszéria lakatos és raktáros pozícióra lehet pályázni, míg Pécsen MINI gépjármű értékesítőt alkalmaznának.

Az Audi Hungária karrier oldalán már személyre szabottan lehet állások után kutatni, a megfelelő végzettség kiválasztása után sokkal könnyebb a választás. Főleg gyakornokoknak érdemes körülnézni az oldalon, hiszen az Audi Hungária ingyenes német nyelvtanfolyamokat és tréningeket biztosít a számukra.

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár főoldalán az összeszerelőtől a mérnökig, a gyakornoktól az IT menedzserig mindenféle álláshirdetés található. A Mercedes márkaképviseletek állásajánlatait is érdemes végigböngészni, itt leginkább értékesítési tanácsadókat keresnek.

További autós álláshirdetések az alábbi linkeken:

 Dolgozz kereskedelmi vagy műszaki területen a kedvenc márkád kötelékében!

Kapcsolódó írások

Autós állások márkakereskedőknél
2017. július 07.
Összeszedtem néhány magyarországi autó márkakereskedés, gyártó állásajánlatait! Aki érdeklődik az autók iránt és épp munkát keres, mindenképp nézzen körül itt!
Autós álláshirdetések - 2017. augusztus
2017. augusztus 08.
Az internet mindig tartogat lehetőségeket azoknak, akik autókkal kapcsolatos munkát keresnek. Ha szereted a járműveket és épp állás után kutatsz, ez a cikk hasznodra válhat!
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Hamarosan fizetős lehet az elektromos autók töltése
2017. szeptember 05.
Várható volt, hogy amint beindul az elektromos autók elvárt ütemű terjedése, megszűnnek a kedvcsináló privilégiumok. Elsőként az ingyenes töltést vehetik el a tulajoktól.