Főállású autós újságírót keresünk!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Szereted az autókat? Jól fogalmazol írásban, és nem riadsz vissza a terepmunkától sem? Itt a lehetőség, hogy csatlakozz az Alapjárat csapatához!

Az Alapjárat csapata bővül, így új szerkesztő kollégát keresünk, aki fiatal, ambiciózus, és megőrül az autókért. A munka 80%-ban irodában zajlik, míg 20% terepen.

Az Alapjárat autós blogból portállá alakult. Az elmúlt közel 1 év során havi 100.000-re kúszott fel az olvasottságunk havi szinten, és közel 20.000 rajongóra tettünk szert a Facebookon. A jelentkezőtől fényképes önéletrajzot várunk nettó bérigény megjelölésével. Ezen felül kérünk egy 500 szavas cikket, hogy el tudjuk dönteni, Te vagy-e az, akit keresünk. Témaválasztás terén szabad kezet kapsz, a lényeg, hogy kapcsolódjon az autókhoz.

Leveledet erre a címre küldd: [email protected]

Újságírót keres az Alapjárat csapata

Újságírót keres az Alapjárat csapata

Az újságírói munkáról

Munkád során napi 3-4 autós cikket vagy hírt fogsz szerkeszteni. A napi tevékenységek részeként alkalmanként kutatást kell végezned, közösségi oldalakat kezelsz. A terepmunka kapcsán fotózásból, kamerázásból és videóvágásból is kiveheted a részedet.

A munka területei

  • Szerkesztő
  • Újságíró
  • Riporter

Elvárások

Az ideális jelölt magyar vagy kommunikáció szakon végzett. Elvárjuk, hogy angolul tárgyalóképes legyél szóban is, írásban pedig ne okozzon gondot az angol nyelvű cikkek magyarra fordítása, különös tekintettel az autós szakkifejezésekre. Cikkírás és blogolás tekintetében legalább egy év tapasztalattal rendelkező kollégát keresünk. Rendelkezz B kategóriás jogosítvánnyal, az autók kapcsán műszaki ismereteid legyenek alaposak, és legyél képben az autós trendekkel. Fontos, hogy főállású munkatársat keresünk, azaz munkanapokon számítunk a személyes jelenlétedre.

Előnyök

Ha az angolon felül több nyelven beszélsz, azt örömmel vesszük. Szívesen dolgoznánk olyan kollégával, aki vlog vagy podcast készítésben is otthon van, jól bánik a kamerával és a fényképezőgéppel.

Ezt kínáljuk

Versenyképes fizetést kínálunk, ráadásul választható, fizetett túlórával tovább növelheted bevételedet. Hosszútávú karrier lehetőségben gondolkodhatsz, munkád kreatív és változatos lesz.

A munkavégzés helye:
Budapest, 1112 Repülőtéri út 6.

További autós hírek

Döbbentes ez az eset is. A soroksári bevásárlóközpontnál teljes a káosz, mióta az IKEA megnyitotta áruházát. A mostani ünnepi bevásárlós…

Sajnos egy elnézett kihajtónál agyban semmiségnek tűnhet egy, a videón látható próba arra vonatkozóan, hogy szabálytalanul korrigálj, megúszva egy 2…

Valószínű nem számított rá ez az orosz autós, hogy nehezen fog indulni a reggele. Hazánkban sokan még arra sem képesek,…

Egyre hangsúlyosabb a környezettudatosság az autógyártók körében is, ami nem csak az elektromos és hibrid modellek piacra dobásában nyilvánul meg.…

Egy new yorki férfi életét vesztette, miután egy véletlenül távolról beindított autó egy másikhoz préselte. A 21 éves Michael Kosanovich…

Kapcsolódó írások

Autós álláshirdetések - 2017. augusztus
2017. augusztus 08.
Az internet mindig tartogat lehetőségeket azoknak, akik autókkal kapcsolatos munkát keresnek. Ha szereted a járműveket és épp állás után kutatsz, ez a cikk hasznodra válhat!
Technikusi képzést indít a ThyssenKrupp!
2017. szeptember 05.
Jászfényszarun épül új tanműhely a német ThyssenKrupp konszern által, ahol világszínvonalú technológiákat ismerhetnek meg a tanulók.
Autós álláshirdetések - 2017. November
2017. november 13.
Az internet mindig tartogat lehetőségeket azoknak, akik autókkal kapcsolatos munkát keresnek. Dolgozz kereskedelmi vagy műszaki területen a kedvenc márkád kötelékében!
BMW gyár
2019. április 05.
Ha akarsz, már most is jelentkezhetsz a BMW-által meghirdetett állásokra