Autósmozit nyit a budapesti ÁRKÁD! Ott vagy már?

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Szuper ötlettel állt elő a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont csapata: egy hónapon át élvezhető autósmozit nyitnak a tetőn!

Az ÁRKÁD vezetősége 2017-es év nyarán állt elő az autósmozi ötletével, amikoris egy háromnapos mozihétvégét szerveztek meg a tetőn az autósok számára. A hatalmas siker és népszerűség fényében, melyet a tavalyi autósmozival értek el, idén már egy teljes hónapon át élvezheted a jobbnál-jobb filmeket, barátaid vagy szerelmed társaságában a budapesti ÁRKÁD tetőparkolójában! Hip, hip, hurrá!

amerikai autósmozi

Az autósmozi időpontját 2018 nyarának végére tették, ami egy nagyszerű ötlet volt, hiszen addigra már a legtöbben túl vannak a nyaraláson, szabadságoláson. Egy hónapon át, augusztus másodikától szeptember másodikáig látogatható a mozi, hogy munka után vagy hétvégén, a hűvöskés nyári estéken se maradjon senki program nélkül!

A jobbnál-jobb filmeket egy bizonyos tematika szerint válogatták össze, hogy te is biztosan megtaláld a neked valót! Ezek vetítését minden nap este 20:00-tól bonyolítják majd le, a jegyek pedig már 2018. július 16-ától beszerezhetők a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont földszintjén található Információs pulttal szemben.

ÁRKÁD autósmozi moziműsor

A beugró hétfőtől-szombatig 10.00-20.00 óráig, vasárnap 10.00-18.00 óráig vásárolható meg! A bevásárlóközpont weboldalán továbbá felhívják a figyelmet arra, hogy csak készpénzes fizetés lehetséges. A jegy ára autónként 5100 forint lesz, tartalmaz majd egy páros menüt 2 db 1 literes popcornnal és 2 db 0,5 literes üdítővel, valamint egy 5000 forint értékű vásárlási utalványt, amit a bevásárlóközpont több, mint 100 üzletében le lehet majd vásárolni.

A mozi érdekessége, hogy minden héten más-más kategóriájú filmek lesznek levetítve: az első hétvégén a „Könnyed nyári kalandok” tematikájú filmek lesznek láthatók, azután érkezik a „Fantasztikusok hete”, melyet egy olyan hét fog követni, amikor csak és kizárólag Leonardo DiCaprio flmjeit vetítik majd. Az utolsó két héten a „Sírva nevetős filmeké” vagyis a vígjátékoké, illetve a klasszikus filmeké lesz a főszerep.

amerikai autósmoziban amerikai izomautók

A teljes műsorlistát a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont honlapján találod.

A kertmozinál már csak az autósmozi lehet izgibb!

Szerencsésnek mondhatják magukat a budapesti lakosok, különösen a mozirajongók, ugyanis több, mint 10 belvárosi kertmozi közül lehet válogatni, de aki egyel romantikusabbat és izgalmasabbat szeretne tapasztalni, annak autósmoziban a helye!

Nem az Árkád az első, mely autósmozit nyit Budapesten és/vagy vonzáskörzetében, korábban egyéb városok, községek is próbálkoztak hasonló stratégiákkal.

Autósmozi Budapesten

A Nagykőrösi úton található autósmozi ugyan a digitális vetítéstechnológiára történő átállás miatt ideiglenesen szintén zárva tart, különlegessége, hogy egy használtautó-piac kellős közepén helyezkedik. Korábban egyszerre akár 100 mozizni vágyó autóst is be tudtak fogadni, illetve kiszolgálni.

Nagykőrösi úti autósmozi

Érdeklődni a Fővárosi Autósmozi információs vonalán tudsz a 06 (1) 280-2485-es telefonszámon.

Autósmozi Mogyoródon

A Nagyközségben található Ring autósmozi kissé megváltoztatta korábbi üzemelési stratégiáját. Korábban egész Magyarországon ebben a moziban volt a legnagyobb vetítővászon, a nyári vetítéseket viszont ideiglenesen felfüggesztették. Az őszi hónapokban klubtagok véleményezése alapján folytatják majd a filmek vetítését. A mogyoródi autósmozi a Kerektó utcában található.

autósmozi Mogyoródon

Autósmozi Csopakon

A Balatonnál található községben kertmozi és autósmozi egyaránt üzemel. A vetítést 21:00-kor kezdik, a helyszínen büfé is található. A jegyek ára 1 000 forint, a moziműsorban pedig csupa izgalmas filmek sorakoznak! A csopaki mozi a Forrás utca 5. szám alatt található.

csopaki autósmozi

Forrás:

További autós hírek

A kellemetlen esetre szeptember 23-án került sor, amikor egy idős nő félre állt a járművével, hogy szemügyre vegye az út szélén árusított tojásokat, a...

A felvétel egy autós találkozón készült. Az autó sofőrje egy kanyarban rúgta el a több, mint 500 lovas Mercedes – AMG C63s- nek....

Az M7-es autópályán, Pákozd térségében vontak intézkedés alá a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és a Fejér Megyei Kormányhivatal Közlekedési Osztályának munkatársai 2019. október 14-én...

Egy nap kétszer is lefényképezett a traffipax egy személygépkocsit a 47-es számú főúton, mert az autó vezetője jelentősen túllépte a megengedett sebességhatárt. A...

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság M43-as Autópálya Alosztályának járőrei 2019. október 12-én délelőtt egy bolgár honosságú autószállító trélert ellenőriztek a Kéthalmi pihenőhelyen. A tengelysúly...

Kapcsolódó írások

Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
Budapest sávelzárás
2018. október 31.
A 9 hónapon át tartó sávlezárásokkal még valahogy együtt tudunk élni, hiszen muszáj. De az, hogy jelen helyzetben a Kossuth Lajos utcában irányonként csupán egy-egy sáv járható, az már azért több, mint fájdalmas.   
Ideges sofőr
2018. november 05.
A felújítási munkálatok a nyár elmúltával sem állnak meg, továbbra is rengeteg helyen találkozhatsz lezárásokkal és korlátozásokkal
Toni Bou Budapesten
2018. november 29.
November utolsó hetében tartották a 2019-es X-Trial-világbajnokság beharangozóját, ahol a 24-szeres trial világbajnok Toni Bou is tiszteletét tette