Bosch Project Night szeptember 7-én

Frissítve:
2018-09-18, 21:56

Kíváncsi vagy, mit is csinál a Bosch Magyarországon, hogyan járul hozzá az autóiparhoz, mint az egyik legnagyobb beszállító? Akkor ezt a programot neked találták ki!

Magyarországon jelentős a nemzetgazdasághoz való hozzájárulása az autóiparnak, nem csak az autógyárakon keresztül, de a beszállítókkal is.

A Bosch egyike a legnagyobb beszállítóknak: négy magyarországi telephelyükön számtalan alkatrészt gyártanak. 1900 fejlesztőmérnökük folyamatosan azon dolgozik, hogy innovatív technológiákat hozzanak létre az autóiparban, legyen szó szoftverfejlesztésről, vagy a klasszikus mechanikai fejlesztésekig.

A Bosch Budapesti Fejlesztési Központja egy projektvezetőknek tartott szakmai nyílt napon kívánja bemutatni, mit is jelent a Bosch világa, milyen lehetőségeket tud nyújtani a cég!

Bosch szakmai nyílt este

Ízelítő, mivel is foglalkoznak a Boschnál Magyarországon

A szeptember 7-ei nyílt napon az érdeklődők a Bosch projektvezetőivel és szakértőivel cserélhetnek tapasztalatokat, kerekasztal beszélgetéseket folytathatnak a projektvezetőkkel és közelebbről is megismerkedhetnek a felhasznált technológiákkal.

A Budapesti Fejlesztési Központban a Bosch számtalan autóipari vezérlőegységet fejleszt, úgy mint: Hybrid Drive, E-car, E-bike, Driver Assistance, Parking Assistance, Energy Management, Car Multimedia, ESP, Automotive Steering.

Ezen kívül - ami a projektvezetőket érdekelheti - a következő lehetőségek vannak a Boschnál:

  • Hardverfejlesztés (analóg, digitális, magas frekvenciás, FPGA)
  • Szoftverfejlesztés (beágyazott rendszerek, algoritmusok, kommunikációs protokollok)
  • Rendszerfejlesztés (park pilot, video, radar, airbag)
  • Tesztelés (környezeti és validációs tesztelés, SW és rendszerteszt)
  • Tervezés (design, konstrukció)
  • Szimuláció (végeselem, statisztikai tűrések, rendszer szimuláció)
  • Minőségbiztosítás
  • Műszaki projektvezetés
  • Gyártástámogatás
  • Technológiafejlesztés

Lesznek ezen kívül bemutató programok, ahol az érdeklődők kipróbálhatják a teljesen automata Parkpilot rendszert, vagy átélhetik szimulátorban, milyen erőhatások érik az autóversenyzőket verseny közben.

Hogy részt vehess a project night-on, a Bosch honlapján kell regisztrálnod magad!

Forrás:

Bosch

Kapcsolódó írások

9 kérdés a magyar autógyártás hőskorából!
2018. február 25.
A magyar autógyártás hőskora a gőzkocsival kezdődött a 19. század végén. Legújabb kvízünkben 9 kérdés szerepel ebből a korszakból!
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.

További hírek