Csapatépítő programok és tréningek a drivingcampen!

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Elvinnéd a kollégákat tartalmas programra? A drivingcamp remek lehetőségeket kínál csapatépítés terén, sőt, augusztusban egyéni ügyfelek részére vezetéstechnikai tréningeket is kínálnak!

A drivingcamp 2012-ben nyitotta meg kapuit, a vezetéstechnikai központ Európa egyik legfejlettebb és legmodernebb komplexuma. Budapesttől csupán 24 kilométerre fekszik az M1-es autópálya mellett, ahol több mint 220 ezer négyzetméteres területen, 6 modulon próbálgathatod, csiszolhatod tudásod szakképzett instruktorok irányítása mellett.

Egyéni ügyfelek részére indított vezetéstechnikai tréning

Ami augusztusban érdekes lehet a számodra, azaz egyéni ügyfelek részére indított vezetéstechnikai tréning, méghozzá a következő időpontokban:

2018. augusztus 04. szombat - Személygépjármű

  • Kompakt tréning 9.00-13.00
  • Standard tréning 9.00-15.00, Intenzív tréning 9.00-17.00
  • Start tréning 14.00-16.00

2018. augusztus 26. vasárnap - Személygépjármű

  • Kompakt tréning 9.00-13.00
  • Standard tréning 9.00-15.00, Intenzív tréning 9.00-17.00
  • Start tréning 14.00-16.00

Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet, ezeket érkezési sorrendben tudják regisztrálni, valamint visszaigazolni a szabad helyek függvényében!

drivingcamp offroad modul

After Work Tréning – Egyedül a pályán!

A munkaidő végezte után is van lehetőséged szuperintenzív tréningeken részt venned, méghozzá egyedüli résztvevőként a pályán! Ez esetben két órán keresztül, személyre szabottan alakítják a pályaprogramot, igazodva az igényeidhez, vezetési tudásodhoz.

Neked ajánlott ez a tréning:

  • ha szeretnél egyéni, személyre szabott oktatást és instrukciókat a vezetéshez munkaidő után, vagy hétvégén
  • ha alapvető technikákatszeretnél elsajátítani, és / vagy fejlesztenéd vezetési tudásod
  • ha tudatosan szeretnél felkészülni az extrém- és vészhelyzetekre

Honda NSX a drivingcampen

Csapatépítés mesterfokon

Ha pedig unod már a bulizós, grillezős csapatépítőket, akkor szintén a drivingcampen a helyed! A trénerek nemcsak a vezetéstechnika területén, hanem csapatépítő programok összeállításában és lebonyolításában is komoly tapasztalattal rendelkeznek. A pályaprogramokon túl, amelyek már önmagukban is élményt jelentenek, számos extrém feladat közül válogathatsz, legyen szó akár a kihívást jelentő kamionvezetésről, ügyességi vagy szimulátor versenyekről, esetleg off-road quadozásról.

A gyönyörű Zsámbéki-medencében elterülő modern pályakomplexumon saját autóparkkal, modern tárgyalótermekkel és igény szerint cateringgel vár titeket. A csapatépítő programokat a cég által megadott preferenciák alapján, 2 és 8 óra közötti időtartamra, 8 és 300 fő közötti létszámra tervezhetők.

Ajánlatkérés és a rendezvények kapcsán a [email protected] e-mail címre várják a megkereséseket!

Forrás:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
Nyári kedvezmények a drivingcampen!
2018. július 02.
A drivingcamp nyáron sem hagyja, hogy kiess a rutinból. Most hűsítő kedvezményekkel vásárolhatod meg a több órás tréningeket!

További hírek