Csapatépítő programok és tréningek a drivingcampen!

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Elvinnéd a kollégákat tartalmas programra? A drivingcamp remek lehetőségeket kínál csapatépítés terén, sőt, augusztusban egyéni ügyfelek részére vezetéstechnikai tréningeket is kínálnak!

A drivingcamp 2012-ben nyitotta meg kapuit, a vezetéstechnikai központ Európa egyik legfejlettebb és legmodernebb komplexuma. Budapesttől csupán 24 kilométerre fekszik az M1-es autópálya mellett, ahol több mint 220 ezer négyzetméteres területen, 6 modulon próbálgathatod, csiszolhatod tudásod szakképzett instruktorok irányítása mellett.

Egyéni ügyfelek részére indított vezetéstechnikai tréning

Ami augusztusban érdekes lehet a számodra, azaz egyéni ügyfelek részére indított vezetéstechnikai tréning, méghozzá a következő időpontokban:

2018. augusztus 04. szombat - Személygépjármű

  • Kompakt tréning 9.00-13.00
  • Standard tréning 9.00-15.00, Intenzív tréning 9.00-17.00
  • Start tréning 14.00-16.00

2018. augusztus 26. vasárnap - Személygépjármű

  • Kompakt tréning 9.00-13.00
  • Standard tréning 9.00-15.00, Intenzív tréning 9.00-17.00
  • Start tréning 14.00-16.00

Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet, ezeket érkezési sorrendben tudják regisztrálni, valamint visszaigazolni a szabad helyek függvényében!

drivingcamp offroad modul

After Work Tréning – Egyedül a pályán!

A munkaidő végezte után is van lehetőséged szuperintenzív tréningeken részt venned, méghozzá egyedüli résztvevőként a pályán! Ez esetben két órán keresztül, személyre szabottan alakítják a pályaprogramot, igazodva az igényeidhez, vezetési tudásodhoz.

Neked ajánlott ez a tréning:

  • ha szeretnél egyéni, személyre szabott oktatást és instrukciókat a vezetéshez munkaidő után, vagy hétvégén
  • ha alapvető technikákatszeretnél elsajátítani, és / vagy fejlesztenéd vezetési tudásod
  • ha tudatosan szeretnél felkészülni az extrém- és vészhelyzetekre

Honda NSX a drivingcampen

Csapatépítés mesterfokon

Ha pedig unod már a bulizós, grillezős csapatépítőket, akkor szintén a drivingcampen a helyed! A trénerek nemcsak a vezetéstechnika területén, hanem csapatépítő programok összeállításában és lebonyolításában is komoly tapasztalattal rendelkeznek. A pályaprogramokon túl, amelyek már önmagukban is élményt jelentenek, számos extrém feladat közül válogathatsz, legyen szó akár a kihívást jelentő kamionvezetésről, ügyességi vagy szimulátor versenyekről, esetleg off-road quadozásról.

A gyönyörű Zsámbéki-medencében elterülő modern pályakomplexumon saját autóparkkal, modern tárgyalótermekkel és igény szerint cateringgel vár titeket. A csapatépítő programokat a cég által megadott preferenciák alapján, 2 és 8 óra közötti időtartamra, 8 és 300 fő közötti létszámra tervezhetők.

Ajánlatkérés és a rendezvények kapcsán a [email protected] e-mail címre várják a megkereséseket!

Forrás:

Kapcsolódó írások

drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
Nyári kedvezmények a drivingcampen!
2018. július 02.
A drivingcamp nyáron sem hagyja, hogy kiess a rutinból. Most hűsítő kedvezményekkel vásárolhatod meg a több órás tréningeket!
Mercedes-Benz A-osztály a drivingcamp pályáján
2019. január 31.
Szeretnéd egy érdekes és hasznos ajándékkal meglepni a jogosítvány megszerzése előtt álló csemetédet? Ne is keress tovább, a drivingcamp tudja, mi kell neked!
motorok a drivingcamp épülete előtt
2019. március 14.
Mindenki megtalálja a szintjének megfelelő képzést, amivel magabiztosan tud majd ülni a kétkerekű szépségén