Egy óra alatt felállítható az ország talán legnagyobb mobil LED-fala

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Egy platós utánfutó különleges átalakításával építették meg Magyarország egyik legnagyobb, 19 négyzetméteres mobil LED-falát, ami bárhová könnyedén elszállítható, és 2 ember egy óra alatt felállítja.

Gyakran felmerül az igény vállalkozások részéről, hogy szükség volna egy nagy méretű kivetítőre, amin lehet eseményeket közvetíteni, reklámokat futtatni, információt szolgáltatni vagy éppen filmet vetíteni. Maga az apropó lehet céges rendezvény, sportközvetítés vagy akár egy koncert is, ahol a színpadtól távolabb álló nézők is szeretnék követni az eseményeket. A nagy kijelzőket azonban nehéz szállítani és mozgatni, ráadásul a felállítás lehetőségei is kötöttek, pedig a rendelkezésre álló tér nagysága, elhelyezkedése és a fényviszonyok általában adottak.

bérelhető LED-fal

A Pannonhandel Zrt. tulajdonában lévő PannonLed ezért olyan Magyarországon egyedülálló mobil LED-falat ad bérbe, ami nagy mérete ellenére is könnyen szállítható, ráadásul az összeállítása és elbontása sem tart sokáig. A 19 négyzetméteres LED-fal összecsukott állapotban utánfutóként szállítható akár több száz kilométer távolságra, telepítése és elbontása pedig két embernek mindössze egy-egy óráját veszi igénybe. Az 5,4*3,5 méteres kivetítő épületen belül és szabad téren egyaránt használható, ugyanis a szerkezet víz- és esőálló, valamint bírja az időjárás viszontagságait.

A hely adottsága mindig meghatározza, hogy a kijelző hol állítható fel, ezért hasznos funkció, hogy a kijelző mindkét irányban elforgatható 45-45 fokkal, a nagy fényerő miatt pedig verőfényes napsütésben is remekül látszik. 

ledfal

A kijelzőt kifinomult számítógépes program vezérli, amivel akár távolról, interneten keresztül is ellenőrizhető a LED-falon megjelenő anyag, ami különösen hasznos akkor, ha például reklámhordozóként vagy információs táblaként helyezik ki valahová, mert így nincs szükség a helyszínen állandó személyzetre. A kijelző akár három részre is osztható, az egyes felületeken pedig párhuzamosan más-más tartalom jelenhet meg, így a reklám mellett futhat lent például fényújság, miközben a jobb szélen egyéb hasznos információk jelennek meg.

A hatalmas szerkezet nem csak reklámfelületként vagy információk megjelenítésére használható, hiszen remek dolog meccset nézni ilyen nagy méretben, ráadásul olyan kijelzőn, ami nappali fényben is tökéletes képet ad. Rendezvényeken vagy partikon biztos siker a LED-falhoz csatlakoztatott Xbox vagy Playstation konzol is, akár Kinect vezérléssel, amikor hanggal és mozdulattal lehet irányítani a játékot. Ez olyan extrém látványosság, ami biztos feledhetetlenné tesz egy eseményt!

Forrás:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

További hírek