Féktelenül, elmerülve az amerikai életérzésben

Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Érezd a basszust és a motordübörgést, légy szerves része egy összetartó közösségnek és merülj el az amcsi verdák dzsungelében!

Dobd el minden gátlásod, feszítsd szét a korlátokat és ugorj fejest az amerikai életérzésbe! Minden évben vár a Monostori erőd, ami 4 napra Amerika szigetévé változik, a több száz amerikai autó között sétálva, a sokszor hatalmas, de mindenképpen különleges tengerentúli vasak látványa megbénítja az embereket! Egymás után gördülnek el melletted, a hatalmas V motorok hangja és a gumik csikorgatása nem hasonlítható semmihez!

16. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál

Napközben benzingőzös show műsorokkal szórakoztatták az érdeklődőket, az aszfalton táncoló, gumit füstölő autók látványától nem lehetett betelni. Mind a gumifüst verseny, mind a Low Rider Show kihagyhatatlan programja a bulinak, de az autós őrület ott kezdődik igazán, amikor a motorokat bőgetve futurisztikus gépzenét komponálnak. Csak akkor jöhet át ez az életérzés, ha egyszer elzarándokolsz a fesztiválra és meg nem nézed élőben. A szerelem garantált, a féktelen szabadság feeling és a látvány mindenkit rabul ejt!

16. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál

A nagyvasak mellett más nehézsúlyúak is visszatérő vendégei már az erődnek, a több száz kilós vad bikák és a bátor riderek ezúttal is harcba szálltak. Az élő bikarodeó egy extrém és rendkívül veszélyes sportág, a versenyezők a testi épségüket teszik minden pillanatban kockára, az élet itt másodperceket jelent.

16. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál

Az éj leple alatt a fesztivál zenei fronton is bizonyít, a rockzene energiái szabadulnak el. A legkiválóbb tribute bandáktól olyan slágereket hallhatsz, amik  megdobogtatja szíved, mint a V8-as blokkok hangja, és tényleg úgy érzed, hogy valahová megérkeztél. Egy élménydús fesztivál, amely jövőre is vár minden fanatikust, hogy egy hétvégére elmerülhess az amerikai autók tengerébe.

16. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál

Forrás:

USACar 

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Lezajlott az 16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál - FOTÓK!
2017. augusztus 15.
Az amerikai autósok gigantikus bulija mágnesként vonzotta a tömeget Komáromba az elmúlt hétvégén, nem lehetett ellenállni a lóerőktől duzzadó izomautók hívó szavának
1970 Plymouth Superbird, szürke, oldalnézet, jobbról
2018. november 07.
A NASCAR 1970-es évadja alkalmával a Plymouth bemutatta legendás típusát, a Superbirdöt.

További hírek