Így nyerhetsz HD LED TV-t egy hasznos kérdőív kitöltésével!

Közzétéve:
2018-11-26, 16:34

Amennyiben rászánsz pár percet az idődből, nem csak egy multifunkciós autós szolgáltatás kifejlesztését segíted, de akár a fődíj is a tiéd lehet!

Az alábbi kérdőívben egy olyan online felület koncepciójával kapcsolatban kapsz kérdéseket, mely egy amolyan „autós személyi asszisztensként” funkcionálna. Ebbe a rendszerbe beregisztrálva minden olyan fontos eseményről tájékoztatást kapnál, mely az autóddal kapcsolatos. Legyen szó műszaki vizsgáról, kötelező biztosítási fordulónapról vagy akár egy egyszerű olajcseréről, a rendszer folyamatosan menedzselné a teendőket, az időpontokat is lefoglalná helyetted, de akár a teljeskörű ügyintézést is rábízhatnád. Röviden tehát ez a fejlesztés alatt álló felület összegyűjti a releváns szolgáltatókat, és rendszerezi az autóddal kapcsolatos adatokat.

HD LED TV ajándék

„Na de honnan szerezzek egy jó autószerelőt?”

Esetleg problémád van a megfelelő szakemberek megtalálásával? Nem ismersz jó szerelőt, kárpitost vagy gumist? A kérdőív kitöltésével egy olyan rendszer megalkotását segíted, mely többek közt ezekre a problémákra is megoldást kínál. Amennyiben gondot okoz a különböző karbantartási időpontok és kilométerek fejbentartása, ebben a rendszerben rögzítheted majd az autód adatait, melyek alapján időszakos figyelmeztetéseket kapsz a közelgő eseményekre.

Így találhatod meg a legjobb árakat!

Bizonyára neked is fejtörést okoz a megfelelő biztosítás vagy CASCO megtalálása. A kínált szolgáltatások tengerében könnyű zsákutcába futni, ennek az új felületnek a segítségével azonban erre is megoldást kaphatsz majd. Ezeken túl a tankolással kapcsolatosan felmerülő kérdésekre is megkaphatod a választ, hiszen a rendszerben megjelennek a megtett kilométerek, ráadásul a neked leginkább megfelelő benzinkutat is megtalálhatod az applikáció segítségével.

Megbízható autót keresel? Itt megtalálhatod!

Az autókereskedőkkel sokan bizalmatlanok, az egyes autók előéletének követketősége sokszor problémás. Az ebbe a rendszerbe regisztrált autók minden szervizelése, javítása és papírmunkája benne lesz, még a tankolások és a menetlevelek is vezethetők lennének benne. Éppen ezért nagyobb biztonsággal választhatnál olyan autók közül, melyek korábban ebben a rendszerben regisztrálva voltak.

A kérdőívet itt éred el:

https://kutatasok.frequest.com/squest.php?did=2xAWXRReuzqzFvwCmRe

A kérdőívben mindössze néhány alapvető információt kell megadnod magadról: a korod, a nemed, a tulajdonodban levő autók számát, a végzettséged és hogy milyen típusú településen élsz. A teszt kitöltésének sikeressége esetén pedig neked kell eldöntened, hogy szeretnél-e részt venni a nyereményjátékban.

Címkék:

További autós hírek

A felvételen látható teherautó sofőrje feltehetően nem az útra koncentrált ugyanis eléggé későn sikerült észrevennie, hogy megállt előtte a sor.…

A DK-s Vadai Ágnes tett fel egy nagyon fontos kérdést a belügyminiszternek „Miért segédmotoros kerékpár az elektromos roller? Avagy a rendőrség…

“Nem mindennapi lélekjelenlét kellett annak az autósnak ahhoz, hogy megakadályozzon egy gázolást. A férfi szerda éjjel sétált a forgalommal szemben…

Intézkedéscsomagot tett le a  miniszterelnök és a kormány asztalára Lázár János, a nemdohányzók védelméért felelős miniszteri biztos, amiben többek között…

Ezen pörög a Net 3 napja! Azt fejtegetitek ki volt a hibás. A fő kérdés, hogy itt van-e 2 párhuzamos…

Kapcsolódó írások

Kiderült, ki nyerte az első Alapjáratos bögrét!
2017. július 07.
A Ford Mondeo teszt kapcsán meghirdetett nyereményjátékunk keretein belül egy szerencsés olvasó Alapjáratos ajándéktárggyal gazdagodott.
Újabb Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!
2017. július 22.
Fény derült a BMW 730Ld tesztelése kapcsán meghirdetett nyereményjáték győztesének kilétére, aki egy Alapjáratos ajándéktárgyat vehet át.
Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2017. augusztus 10.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
Újabb bögre-nyertest sorsoltunk, ezúttal az Audi A5 teszt kapcsán!
2017. augusztus 16.
Nyár közepén egy Audi A5 Cabriolet gépjárművet tesztelt az Alapjárat csapata, melynek kapcsán nyereményjátékot hirdettünk. Kisorsoltuk a szerencsés olvasót, aki egy Alapjáratos bögrét vehet át.