Így nyerhetsz HD LED TV-t egy hasznos kérdőív kitöltésével!

Közzétéve:
2018-11-26, 16:34

Amennyiben rászánsz pár percet az idődből, nem csak egy multifunkciós autós szolgáltatás kifejlesztését segíted, de akár a fődíj is a tiéd lehet!

Az alábbi kérdőívben egy olyan online felület koncepciójával kapcsolatban kapsz kérdéseket, mely egy amolyan „autós személyi asszisztensként” funkcionálna. Ebbe a rendszerbe beregisztrálva minden olyan fontos eseményről tájékoztatást kapnál, mely az autóddal kapcsolatos. Legyen szó műszaki vizsgáról, kötelező biztosítási fordulónapról vagy akár egy egyszerű olajcseréről, a rendszer folyamatosan menedzselné a teendőket, az időpontokat is lefoglalná helyetted, de akár a teljeskörű ügyintézést is rábízhatnád. Röviden tehát ez a fejlesztés alatt álló felület összegyűjti a releváns szolgáltatókat, és rendszerezi az autóddal kapcsolatos adatokat.

HD LED TV ajándék

„Na de honnan szerezzek egy jó autószerelőt?”

Esetleg problémád van a megfelelő szakemberek megtalálásával? Nem ismersz jó szerelőt, kárpitost vagy gumist? A kérdőív kitöltésével egy olyan rendszer megalkotását segíted, mely többek közt ezekre a problémákra is megoldást kínál. Amennyiben gondot okoz a különböző karbantartási időpontok és kilométerek fejbentartása, ebben a rendszerben rögzítheted majd az autód adatait, melyek alapján időszakos figyelmeztetéseket kapsz a közelgő eseményekre.

Így találhatod meg a legjobb árakat!

Bizonyára neked is fejtörést okoz a megfelelő biztosítás vagy CASCO megtalálása. A kínált szolgáltatások tengerében könnyű zsákutcába futni, ennek az új felületnek a segítségével azonban erre is megoldást kaphatsz majd. Ezeken túl a tankolással kapcsolatosan felmerülő kérdésekre is megkaphatod a választ, hiszen a rendszerben megjelennek a megtett kilométerek, ráadásul a neked leginkább megfelelő benzinkutat is megtalálhatod az applikáció segítségével.

Megbízható autót keresel? Itt megtalálhatod!

Az autókereskedőkkel sokan bizalmatlanok, az egyes autók előéletének követketősége sokszor problémás. Az ebbe a rendszerbe regisztrált autók minden szervizelése, javítása és papírmunkája benne lesz, még a tankolások és a menetlevelek is vezethetők lennének benne. Éppen ezért nagyobb biztonsággal választhatnál olyan autók közül, melyek korábban ebben a rendszerben regisztrálva voltak.

A kérdőívet itt éred el:

https://kutatasok.frequest.com/squest.php?did=2xAWXRReuzqzFvwCmRe

A kérdőívben mindössze néhány alapvető információt kell megadnod magadról: a korod, a nemed, a tulajdonodban levő autók számát, a végzettséged és hogy milyen típusú településen élsz. A teszt kitöltésének sikeressége esetén pedig neked kell eldöntened, hogy szeretnél-e részt venni a nyereményjátékban.

Kapcsolódó írások

2019. február 22.
Az önvezető autókkal kapcsolatban az egyik legérdekesebb kérdés, hogyan döntenének különféle elkerülhetetlen baleseti helyzetekben. Te hogyan programoznád őket?
Kiderült, ki nyerte az első Alapjáratos bögrét!
2018. november 02.
A Ford Mondeo teszt kapcsán meghirdetett nyereményjátékunk keretein belül egy szerencsés olvasó Alapjáratos ajándéktárggyal gazdagodott.
Újabb Alapjáratos ajándékot sorsoltunk!
2018. november 02.
Fény derült a BMW 730Ld tesztelése kapcsán meghirdetett nyereményjáték győztesének kilétére, aki egy Alapjáratos ajándéktárgyat vehet át.
Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2018. november 02.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.