2018. november 26. | 17:34

Amennyiben rászánsz pár percet az idődből, nem csak egy multifunkciós autós szolgáltatás kifejlesztését segíted, de akár a fődíj is a tiéd lehet!

Az alábbi kérdőívben egy olyan online felület koncepciójával kapcsolatban kapsz kérdéseket, mely egy amolyan „autós személyi asszisztensként” funkcionálna. Ebbe a rendszerbe beregisztrálva minden olyan fontos eseményről tájékoztatást kapnál, mely az autóddal kapcsolatos. Legyen szó műszaki vizsgáról, kötelező biztosítási fordulónapról vagy akár egy egyszerű olajcseréről, a rendszer folyamatosan menedzselné a teendőket, az időpontokat is lefoglalná helyetted, de akár a teljeskörű ügyintézést is rábízhatnád. Röviden tehát ez a fejlesztés alatt álló felület összegyűjti a releváns szolgáltatókat, és rendszerezi az autóddal kapcsolatos adatokat.

„Na de honnan szerezzek egy jó autószerelőt?”

Esetleg problémád van a megfelelő szakemberek megtalálásával? Nem ismersz jó szerelőt, kárpitost vagy gumist? A kérdőív kitöltésével egy olyan rendszer megalkotását segíted, mely többek közt ezekre a problémákra is megoldást kínál. Amennyiben gondot okoz a különböző karbantartási időpontok és kilométerek fejbentartása, ebben a rendszerben rögzítheted majd az autód adatait, melyek alapján időszakos figyelmeztetéseket kapsz a közelgő eseményekre.

Így találhatod meg a legjobb árakat!

Bizonyára neked is fejtörést okoz a megfelelő biztosítás vagy CASCO megtalálása. A kínált szolgáltatások tengerében könnyű zsákutcába futni, ennek az új felületnek a segítségével azonban erre is megoldást kaphatsz majd. Ezeken túl a tankolással kapcsolatosan felmerülő kérdésekre is megkaphatod a választ, hiszen a rendszerben megjelennek a megtett kilométerek, ráadásul a neked leginkább megfelelő benzinkutat is megtalálhatod az applikáció segítségével.

Megbízható autót keresel? Itt megtalálhatod!

Az autókereskedőkkel sokan bizalmatlanok, az egyes autók előéletének követketősége sokszor problémás. Az ebbe a rendszerbe regisztrált autók minden szervizelése, javítása és papírmunkája benne lesz, még a tankolások és a menetlevelek is vezethetők lennének benne. Éppen ezért nagyobb biztonsággal választhatnál olyan autók közül, melyek korábban ebben a rendszerben regisztrálva voltak.

A kérdőívet itt éred el:

https://kutatasok.frequest.com/squest.php?did=2xAWXRReuzqzFvwCmRe

A kérdőívben mindössze néhány alapvető információt kell megadnod magadról: a korod, a nemed, a tulajdonodban levő autók számát, a végzettséged és hogy milyen típusú településen élsz. A teszt kitöltésének sikeressége esetén pedig neked kell eldöntened, hogy szeretnél-e részt venni a nyereményjátékban.