Iratkozz fel az Alapjárat hírlevelére, és nyerj galléros pólót!

Közzétéve:
2018-03-12, 17:14

Márciusban tovább folytatódik kampányunk, melynek keretein belül három pólót sorsolunk ki azok között, akik feliratkoznak az Alapjárat hírlevelére.

Már több hónapja rendszeresen kisorsolunk Alapjáratos ajándéktárgyat hírlevelünkre feliratkozók között - legyenek azok akár újak, akár hűséges hírlevél-olvasók. A februári nyerteseket e-mail útján értesítettük, címüket adatvédelmi okokból nem hozhatjuk nyilvánosságra.

Hetente egyszer küldünk levelet, melyben összefoglaljuk az elmúlt hét legizgalmasabb autós híreit, történéseit. Az első hírlevelet 2017. július 21-én küldtük ki, azóta pedig több mint 1200-an iratkoztak fel a listára. A visszajelzések pozitívak a hírlevéllel kapcsolatban, amit jól jelez, hogy meglehetősen ritka, hogy valaki leiratkozzon. Akár asztali gépről, mobilról vagy tabletről is megnyithatod üzeneteinket, mindegyik platformon optimálisan jelennek meg.

Az Alapjárat hírlevelére feliratkozók számának alakulása

Az Alapjárat hírlevelére feliratkozók számának alakulása

A hírlevél természetesen ingyenes, és semmiféle elköteleződéssel nem jár a feliratkozás. Nem fogjuk kéretlen reklámokkal megtömni a postafiókodat, erre 100% garanciát vállalunk.

Bármelyik cikk alatt könnyedén fel tudsz iratkozni az Alapjáratos hírlevélre, a jó hír, hogy semmi mást nem kell megadnod, csak a valós e-mail címedet. Ha most feliratkozol, akkor automatikusan részt veszel egy sorsolásban, és te lehetsz az egyike a három nyertesnek, akik Alapjáratos pólóval gazdagodnak!

Ha feliratkozol a hírlevélre, egy ilyen galléros pólót nyerhetsz

Ha feliratkozol a hírlevélre, egy ilyen galléros pólót nyerhetsz

Kapcsolódó írások

Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2018. november 02.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
3 pólót sorsolunk ki hírlevél feliratkozóink között!
2017. október 13.
Az Alapjárat októberben ünnepli egyéves születésnapját, ennek apropóján számos ajándéktárgyat sorsolunk ki - többek között hírlevél feliratkozóink között!
3 Alapjáratos pólót sorsoltunk olvasóink között! Újabb ajándékok várnak gazdára!
2018. január 03.
Tavaly év végével bezárólag nyereményjátékot hirdettünk hírlevél feliratkozóink között. Kisorsoltuk a nyerteseket, indul az újabb akció!
Hírlevél nyereményjáték: Lezajlott a sorsolás, februárban újabb játék következik!
2018. február 03.
Kisorsoltunk három Alapjáratos pólót azok között, akik január 31-éig feliratkoztak az Alapjárat hírlevelére. A sikerre való tekintettel újabb játékot indítunk februárban.